Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Χόρεψε τσιφτετέλι και της έπεσε το...βρακί - Το πήρε και το έκανε μαντήλι

Θα κλάψετε από τα γέλια

14 Ιουλίου 2020 13:46
Χόρεψε τσιφτετέλι και της έπεσε το...βρακί - Το πήρε και το έκανε μαντήλι
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά τσιφτετέλια, αν μπορεί να πει κανείς ότι είναι, θα δείτε παρακάτω. Μια γυναίκα μαζί με έναν άνδρα τα έδιναν όλα στον χορό, όταν συνέβη το αναπάντεχο.

Μπορεί να μην είναι αισθησιακό σαν αυτό της μελαχρινής κοπέλας εδώ, αλλά θα γράψει ιστορία. Ενώ χόρευε της έπεσε το βρακί, κάτι που δεν την πτόησε και συνέχισε να χορεύει. Αφού το σήκωσε, το πήρε και το έκανε μαντήλι. Έτσι, άρχισε να το κουνάει ενώ συνέχισε το "τσιφτετέλι".

Δεν έχουμε ξαναδεί πιο αστείο και σίγουρα αξίζει να το δείτε. Κάθε εμπόδιο για καλό που λέμε:

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό εκπομπής και "αναστατώνουν" τους πάντες

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να ξεσηκωθεί, όταν αυτές οι γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι -δείτε εδώ το βίντεο-, και μας έχουν κάνει να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε τις κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Τρεις κοπέλες χορεύουν τσιφτετέλι πάνω σε τραπέζια του μπαρ και...αναστατώνουν

Αυτές οι τρεις κοπέλες έδωσαν ρεσιτάλ όταν ανέβηκαν πάνω σε τραπέζι μπας και άρχισαν να χορεύουν τσιφτετέλι. Αντέχετε να το δείτε;

Το τσιφτετέλι είναι άκρως γυναικείος χορός και αυτές οι κοπέλες το αποδεικνύουν στο έπακρο. Ανέβηκαν πάνω και τα έδωσαν όλα, ενώ φαίνεται το πόσο το διασκεδάζουν. Ακόμα ένα τσιφτετέλι που κολάζει, όπως και αυτό εδώ γνωστής κοπέλας του ΣΚΑΙ.

Ακόμα, έχουν πολύ καλές χορευτικές ικανότητες και ο χορός τους ανάβει φωτιά. Δείτε το παρακάτω βίντεο με το τσιφτετέλι τους και θα "μείνετε":

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share