Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτοί οι 3 σκύλοι νιώθουν ένοχοι για αυτό που έκαναν - Μόλις δείτε τι συνέβη θα τρελαθείτε

Απίστευτο!

12 Ιουλίου 2020 17:12
Αυτοί οι 3 σκύλοι νιώθουν ένοχοι για αυτό που έκαναν - Μόλις δείτε τι συνέβη θα τρελαθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τρεις σκύλοι αυτής της φωτογραφίας νιώθουν ένοχοι για αυτό που έκαναν, αλλά θα σας τρελάνει ακόμη περισσότερο, μόλις δείτε τι συνέβη στο τέλος.

Είναι η στιγμή ντροπής που θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, κοιτάς προς τα κάτω ή κάνεις ναζάκια για να ξεχαστεί, ενώ φοβερή ήταν η αντίδραση ενός 6χρονου αγοριού μόλις του είπαν πως ο σκύλος του θα πεθάνει.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral στο ίντερνετ βλέπουμε μια τέτοια ξεκαρδιστική στιγμή ντροπής μιας παρέας ένοχων σκύλων.

Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση απουσιάζει η "αδελφική αλληλεγγύη" και οι ψηλοί σκύλοι "δίνουν στεγνά" τον πιο μικροκαμωμένο σκυλάκο. Μάλιστα ο τρίτος όχι μόνο τον καταδίδει αλλά του δίνει και μια κουτουλιά για να κάνει πιο πειστική την κατηγορία του προκαλώντας άφθονο γέλιο στους θεατές.

Όπως ήταν φυσικό ήταν χιλιάδες τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις.

Σκύλος ζει 16 ολόκληρα χρόνια σε νεκροταφείο - Ο λόγος ραγίζει και την πιο "σκληρή" καρδιά

Το Athensmagazine.gr μετά την τραγική είδηση με το σκύλο που βρέθηκε δεμένος, θα σας παρουσιάσει μια συγκινητική ιστορία, που δείχνει την αγάπη των σκυλιών απέναντι στους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ένας σκύλος, του οποίου οι άνθρωποι σκοτώθηκαν το 2004 σε τροχαίο στη Ρωσία, έχει βρει καταφύγιο δίπλα από τον τάφο τους στο νεκροταφείο.

Το ζώο, το οποίο θυμίζει τον γνωστό θρυλικό σκύλο Hachiko, ο οποίος περίμενε το αφεντικό του στο σταθμό του τρένου για 9 χρόνια, στην Ιαπωνία. Οι άνθρωποι του Hachiko της Ρωσίας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ο Maxim και η Rimma, σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην πόλη Chernogolovka, δυτικά της Μόσχας.

Οι συγγενείς του ζευγαριού δεν ήθελα να υιοθετήσουν το σκύλο τους και τον έδεσαν στο νεκροταφείο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο. Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν αλλά αυτός είχε πλέον συνηθίσει το μέρος, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και δεν έφευγε. Έτσι άρχισαν να τον φροντίζουν και να τον ταΐζουν εκεί. Κάποιοι μάλιστα θέλησαν και να τον υιοθετήσουν αλλά το σκυλί αρνιόταν να τους ακολουθήσει.

Μαζί του, μάλιστα, ζει και ένα άλλο μικρότερο αδέσποτο που οι κάτοικοι εκεί γύρω έχουν φτιάξει ένα μικρό τούνελ και τα ζώα κοιμούνται εκεί. Η Olga N., κάτοικος της περιοχής αναφέρει: “Ο σκύλος δεν εμπιστεύεται κανέναν. Γαβγίζει και τρέχει να φύγει μακριά όταν τον πλησιάζουν. Πάντα όμως μετά επιστρέφει και κάθεται στον τάφο".

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share