Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό εκπομπής και "αναστατώνουν" τους πάντες

Τα... "έσπασαν"!

12 Ιουλίου 2020 14:57
Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό εκπομπής και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να ξεσηκωθεί, όταν αυτές οι γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι -δείτε εδώ το βίντεο-, και μας έχουν κάνει να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε τις κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Τρεις κοπέλες χορεύουν τσιφτετέλι πάνω σε τραπέζια του μπαρ και...αναστατώνουν

Αυτές οι τρεις κοπέλες έδωσαν ρεσιτάλ όταν ανέβηκαν πάνω σε τραπέζι μπας και άρχισαν να χορεύουν τσιφτετέλι. Αντέχετε να το δείτε;

Το τσιφτετέλι είναι άκρως γυναικείος χορός και αυτές οι κοπέλες το αποδεικνύουν στο έπακρο. Ανέβηκαν πάνω και τα έδωσαν όλα, ενώ φαίνεται το πόσο το διασκεδάζουν. Ακόμα ένα τσιφτετέλι που κολάζει, όπως και αυτό εδώ γνωστής κοπέλας του ΣΚΑΙ.

Ακόμα, έχουν πολύ καλές χορευτικές ικανότητες και ο χορός τους ανάβει φωτιά. Δείτε το παρακάτω βίντεο με το τσιφτετέλι τους και θα "μείνετε":

Το τσιφτετέλι έκπληξη της νύφης στον γαμπρό - Πέταξε το νυφικό και...άλλαξε πρόσωπο

Αυτό το τσιφτετέλι της νύφης ήρθε ουρανοκατέβατο...Έβγαλε το νυφικό και άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο, μιας και μεταμορφώθηκε σε επαγγελματία χορεύτρια.

Έχουμε δει πολλές νύφες να χορεύουν τσιφτετέλι στο γλέντι του γάμου τους, αλλά αυτό παρακάτω είναι τελείως διαφορετικό. Έβαλε την στολή και έκανε ένα show έκπληξη στον σύζυγό της.

Τους άφησε όλους άφωνους και από όσο φαίνεται το είχε προγραμματισμένο, μιας και η χορογραφία και τα λικνίσματά της είναι εξαιρετικά. Απολαύστε την:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share