Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική στιγμή: Αρκούδα χύμηξε σε γυναίκα που πήγε να βγάλει φωτογραφία μαζί της - Βίντεο-σοκ

Σοκαριστική στιγμή

9 Ιουλίου 2020 13:10
Ανατριχιαστική στιγμή: Αρκούδα χύμηξε σε γυναίκα που πήγε να βγάλει φωτογραφία μαζί της - Βίντεο-σοκ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ένα συγκλονιστικό video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η γυναίκα εμφανίζεται να πλησιάζει στο ένα μέτρο μια φαινομενικά ήρεμη αρκούδα, για να βγάλει φωτογραφία μαζί της. Ενώ, πολλές επικές μάχες παρακολουθούμε στην φύση ανάμεσα σε πανίσχυρα ζώα, με το λιοντάρι και την αρκούδα να είναι δύο εξ αυτών, προσφέροντας μια άγρια ομορφιά.

Ξαφνικά, όμως, η αρκούδα αγριεύει και κάνει μια επιθετική κίνηση προς τη γυναίκα η οποία συνειδητοποιεί τον κίνδυνο και απομακρύνεται. Ο μόνος λόγος που η γυναίκα δεν τραυματίστηκε (ή ακόμα χειρότερα) είναι πως απλά η αρκούδα αποφάσισε πως απλά ήθελε να τη διώξει από το χώρο της και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Δείτε το video που τράβηξε επιβάτης παρακείμενου οχήματος και θα καταλάβετε:

Αρκούδα πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει

Εάν αφήσετε ποτέ το αυτοκίνητό σας χωρίς επίβλεψη σε μια δασώδη περιοχή και δείτε μια αρκούδα να πλησιάζει, βάλτε τις φωνές. Αποδεικνύεται ότι είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Ενώ δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτήν την κατάσταση, για να ξέρω πώς θα αντιδρούσα, βλέπουμε μια ομάδα φίλων στο βίντεο να έχουν τρομοκρατηθεί, όταν μια περίεργη αρκούδα πηγαίνει προς την ασημένια Mercedes τους. Σε αντίθεση αυτό το 12χρονο αγόρι παρέμεινε ψύχραιμο, όταν άρχισε να τον κυνηγάει μια αρκούδα, για αυτό και η αντίδραση εξαρτάται από το άτομο.

Οι φίλοι μαγνητοσκοπούσαν το βίντεο από την κορυφή ενός λόφου, και παρατήρησαν το πλάσμα καθώς περνούσε μέσα από το δάσος.

Μία από τις γυναίκες φάνηκε να αισθάνεται ότι κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί καθώς ακούγεται να ρωτά έναν άλλο φίλο: «Είστε σίγουροι ότι έχετε κλειδώσει την πόρτα;» Η απάντησή τους ήταν ακατανόητη, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι ήταν ανοιχτή. Τότε άρχισαν να φωνάζουν...

Ένας άντρας προτείνει στον ιδιοκτήτη της Mercedes να «τρέξει και να κλείσει [την] πόρτα» προτού φτάσει η αρκούδα, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είχαν χρόνο για αυτό καθώς το πλάσμα περπάτησε προς το αυτοκίνητο και σηκώθηκε στα δύο του πόδια, για να δει μέσα από το παράθυρο.

Τράβηξαν την προσοχή της αρκούδας, η οποία γύρισε να κοιτάξει την ομάδα με ένα βλέμμα, που θα μπορούσε να προκαλέσει μόνο σύγχυση. Φαίνεται σαν να προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητο, και για καλή τους τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αφού δεν τραυματίστηκε κανείς.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share