Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είχε αυτή την τεράστια φουσκάλα στο χέρι του. Και αποφάσισε να τη «σπάσει»!

Αηδιαστικό βίντεο

9 Ιουλίου 2020 08:49
Είχε αυτή την τεράστια φουσκάλα στο χέρι του. Και αποφάσισε να τη «σπάσει»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άντρας είχε για αρκετό καιρό αυτή τη μεγάλη φουσκάλα στο χέρι του, μετά από έγκαυμα που είχε υποστεί. Και μια μέρα πήγε στο γιατρό και αποφάσισε να την «σκάσει».

Δείτε τι έγινε στη συνέχεια στο Athensmagazine.gr:

Αηδιαστικές εικόνες: Δερματολόγος σπάει τα πιο μεγάλα σπυριά και εξογκώματα δέρματος! (video)

Η γιατρός Πίμπλ Πόπερ έχει γίνει διάσημη γιατί έχει σπάσει το πιο μεγάλο σπυρί και εξογκώματα των ασθενών στην κάμερα και τώρα μοιάζει να έχει ανταγωνισμό, μιας και βγαίνει νέα εκπομπή στην Βρετανία. Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο στο Athensmagazine.gr!

Μετά την επιτυχία της Σάντρα Λι, Pimple Popper, βγάζει μια βρετανική έκδοση της σειράς Save My Skin - και το νέο τρέιλερ θα σας ανακατέψει, όπως και το βίντεο όπου σπάνε ένα τεράστιο σπυρί στο πρόσωπο ενός άνδρα, που μεγάλωνε 4 χρόνια!

Στη σειρά, η οποία κυκλοφόρησε στις 20 Φεβρουαρίου, βλέπουμε την Δρ. Έμμα Κρέιθρον, μια από τους κορυφαίους δερματολόγους της Αγγλίας, να αντιμετωπίζει ασθενείς με εξαιρετικές δερματικές παθήσεις στην ιδιωτική της κλινική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στα βίντεο βλέπουμε, όπως και στο Pimple Popper, να καλύπτει τα πάντα, από μαζικά λιπώματα έως αλλοίωση των χηλοειδών!

Σε ένα κλιπ προεπισκόπησης από τη σειρά, μπορεί κανείς να δει χρησιμοποιώντας τα δύο δάχτυλά της για να σπάσει ένα εξόγκωμα στην πλάτη του ασθενούς.

«Μπορεί να το πιέσω αν αυτό είναι εντάξει», λέει.

Μια άλλη σκηνή δείχνει ότι κοιτάζει ένα μεγάλο σπυρί λίπωμα στο χέρι μιας γυναίκας, λέγοντάς της: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη κύστη γαγγλίου που έχω δει ποτέ».


«Είναι λίγο σαν ένα παράθυρο στην ψυχή», λέει.

Πολλοί από τους ασθενείς που εμφανίζονται, παραδέχονται ότι οι ακραίες συνθήκες τους κάνουν να αισθάνονται αμήχανα να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.

«Θυμάμαι αυτή τη γυναίκα, με κοίταξε απλά, και είχε την έκφραση,« αυτό είναι αηδιαστικό, »» στο πρόσωπο της για την ανάμλη ανάπτυξη του δέρματος στη μασχάλη της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share