Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παππούς βγαίνει βόλτα καθημερινά με τον μικρό σκύλο του - Μόλις παρατηρήσετε τι κάνει...θα "μείνετε"

Δεν πάει το μυαλό σας

8 Ιουλίου 2020 21:25
Παππούς βγαίνει βόλτα καθημερινά με τον μικρό σκύλο του - Μόλις παρατηρήσετε τι κάνει...θα

Αυτός ο παππούς βγαίνει καθημερινά για περίπατο παρέα με τον μικρό του σκύλο. Αυτό όμως που κάνει, θα σας αφήσει άφωνους.

Οι σκύλοι είναι ενεργητικά και δραστήρια ζώα, έτσι όποτε έχουν την ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους και να μυρίσουν τον φρέσκο αέρα, έχουν την τάση να γίνονται ζωηροί. Πρέπει όμως να προσέχετε ειδικά όταν βουτάνε στην θάλασσα, γιατί μπορεί να συμβεί αυτό εδώ, που κόστισε τη ζωή σε ένα άλλο σκυλάκι. Είτε πάτε για περπάτημα για να γυμναστεί ο σκύλος, είτε για να κάνει την ανάγκη του, ή ακόμη και για τα δύο, αυτά τα ζώα απλά λατρεύουν να βρίσκονται έξω.

Όταν μια γυναίκα εντόπισε έναν ηλικιωμένο να περπατάει με το αγαπημένο του σκυλάκι, παρατήρησε κάτι απίστευτο. Ο σκύλος του, αν και του αρέσει να είναι έξω ελεύθερος, ξέρει ότι ο ιδιοκτήτης του δυσκολεύεται στο περπάτημα και πρέπει να χρησιμοποιεί μπαστούνι.

Αν και σίγουρα θέλει να τρέξει, είναι τόσο καλός, εκπαιδευμένος και ήρεμος με τον ιδιοκτήτη του που στέκεται και τον περιμένει καθώς εκείνος περπατάει αργά. Ο ηλικιωμένος φροντίζει τον σκύλο καλά, τον πάει βόλτα πολλές φορές τη μέρα αν και πονάει, κι έτσι ο σκύλος θέλει να φροντίζει κι εκείνος με την σειρά του τον ιδιοκτήτη του.

Ο άντρας απολαμβάνει την ελευθερία του και δεν θέλει βοήθεια εκτός κι αν είναι ανάγκη και φυσικά οι επιθυμίες του πρέπει να είναι σεβαστές. Ειδικά αν έχει έναν τόσο καλό φίλο να τον φυλάει!

"Φτωχός" σκύλος κλέβει ένα κομμάτι πίτσας - Ο λόγος που το κάνει συγκλονίζει

Το Athensmagazine.gr, μετά τη συγκινητική ιστορία με το νεκρό σκύλο -διαβάστε εδώ τι του συνέβη- θα σας παρουσιάσει μια ιστορία με ένα "φτωχό" σκυλάκι που έκλεψε ένα κομμάτι πίτσας για να σώσει τα κουταβάκια του.

"Αυτό το φτωχό σκυλάκι αγωνιζόταν να επιβιώσει μόνο του, τρώγοντας οτιδήποτε αποφάγια που μπορούσε να βρει… για να φροντίσει τα μωρά της". Συνήθως, όταν παίρνουνε κάτι από εμάς, τείνουμε να αντιδρούμε θυμωμένα.

Ευτυχώς, οι εργάτες που έκαναν το μεσημεριανό τους διάλειμμα, όταν πλησίασε ένα αδέσποτο σκυλί και έκλεψε ένα κομμάτι από την πίτσα τους δεν τους έκανε να θυμώσουν. Αντίθετα, μπορούσαν να δουν από τον τρόπο που το έκανε, ότι η φτωχή ψυχή λιμοκτονούσε.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι γνώριζαν, ότι ένα μικρό μέρος του γεύματος τους δεν θα ήταν αρκετό φαγητό για τον υποσιτισμένο "κλέφτη", έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την SPCA και να ρωτήσουν αν θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν σε μια απίστευτη ανακάλυψη. Αποδείχθηκε, ότι ο σκύλος δεν πήρε το φαγητό για τον εαυτό του. Είχε κάποιον να ταΐσει, και θα έκανε οτιδήποτε για να το πράξει. Ο σκύλος, που τώρα ονομάστηκε Βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν μητέρα έξι πολύτιμων κουταβιών.

Δυστυχώς, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εκείνη την ημέρα, όλα ήταν πολύ πεινασμένα.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share