Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα ξαναψωνίσετε από ψυγείο - Θα πάθετε σοκ με αυτό που κατέγραψε κάμερα

Δεν θα το πιστεύετε

8 Ιουλίου 2020 17:05
Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα ξαναψωνίσετε από ψυγείο - Θα πάθετε σοκ με αυτό που κατέγραψε κάμερα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Μετά από αυτό το βίντεο θα το σκέφτεστε διπλά όταν πάτε να πάρετε κάτι από ένα ψυγείο. Ποια η αηδιαστική κίνηση γυναίκας σε ψυγείο ενός σούπερ μάρκετ;

Αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι σοκαριστικό, και θα σας αηδιάσει, όπως και αυτό εδώ, που αποκάλυψε τι γίνεται στις κουζίνες των εστιατορίων. Σε ένα ισραηλινό σουπερμάρκετ, ένας πελάτης πιάστηκε από μια κάμερα παρακολούθησης να αφοδεύει σε ένα ψυγείο με φρέσκα προϊόντα.

Στις εικόνες του βίντεο μπορείτε να δείτε την γυναίκα αυτή να σηκώνει την φούστα της και να κάθεται σαν να μην συνέβη τίποτα στο ψυγείο και να κάνει την ανάγκη της.

Ενώ μια γυναίκα που ψωνίζει δίπλα της δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

4+1 πράγματα που ψωνίζετε από το σούπερ μάρκετ και δεν πρέπει να αγοράσετε ποτέ ξανά

Αυτές είναι οι λανθασμένες αγορές που κάνουμε στο σούπερ μάρκετ, και σπαταλάνε χρήματα χωρίς λόγο. Αποφύγετε τα παρακάτω και κρατήστε στην τσέπη τα λεφτά σας.

Μπορεί το σούπερ μάρκετ να σας παραπλανεί με τα κόλπα που κάνει για να καταναλώσετε, αλλά πρέπει να αποφύγετε τα παρακάτω.

1.Σαπούνι με μικροσφαιρίδια

Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε αγοράσει σαπούνι, οδοντόκρεμα ή αφρόλουτρο που περιέχει μικροσφαιρίδια. Τα μικροσφαιρίδια είναι μικρά μπαλάκια που βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος αν είναι σε κρέμα, στη λεύκανση των δοντιών αν εμπεριέχονται σε οδοντόκρεμα ή στο σαπούνι για την απολέπιση των χεριών. Η πραγματική αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένοι κόκκοι δεν είναι καλοί τόσο για το δέρμα μας όσο και για το περιβάλλον. Τα εν λόγω μικροσφαιρίδια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για το θαλάσσιο οικοσύστημα μολύνοντάς το και κατ’ επέκταση επιβαρύνουν τα ύδατα καθώς ρέουν από τις αποχετεύσεις ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι αδύνατο να διασπαστούν. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι θέλετε να κάνετε απολέπιση εφαρμόστε έναν από τους δεκάδες φυσικούς τρόπους (όπως αυτόν του μείγματος που αποτελείται από ζάχαρη και μέλι).

2. Αποσμητικά χώρου

Η αγορά των αποσμητικών χώρου είναι σ’ ένα βαθμό περιττή καθώς περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες που επηρεάζουν τον οργανισμό αλλά και τα μικρά παιδιά. Αντί λοιπόν να σκέφτεστε πως θα συγκαλύψετε τις άσχημες μυρωδιές φροντίστε να τις εξαλείψετε κάνοντας χρήση πολλών σπιτικών αποσμητικών χώρου που μόνοι σας μπορείτε να φτιάξετε με απλά βήματα. Για παράδειγμα μπορείτε να βράσετε σε ένα κατσαρολάκι νερό με ξύλα κανέλας και φέτες πορτοκαλιού και να νιώσετε το σπίτι σας να μοσχοβολάει.

3. Προϊόντα καθαρισμού

Τα καθαριστικά προϊόντα του εμπορίου εκτός του ό,τι περιέχουν χημικές ουσίες αφήνουν και υπολείμματα στις επιφάνειες του σπιτιού μας. Γι’ αυτό το λόγο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα δικά σας αγνά καθαριστικά χωρίς χημικά! Χρησιμοποιήστε προϊόντα όπως λευκό ξίδι, μαγειρική σόδα, λεμόνι, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα και κάντε το σπίτι σας να λάμπει. Μια κλασική συνταγή καθαριστικού πατώματος είναι να βάλετε στον κάδο της σφουγγαρίστρας μισή ποσότητα νερού και μισή ποσότητα λευκό ξίδι ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο της επιλογής σας.

απορυπαντικά

4. Μείγμα μπαχαρικών

Μια ακόμα περιττή θα χαρακτηρίζαμε αγορά είναι αυτή του μείγματος μπαχαρικών. Κάτι το οποίο μπορείτε μόνοι σας να φτιάξετε είναι περιττό να το αγοράσετε. Επιλέξτε τα μπαχαρικά που θέλετε και δημιουργήστε το τέλειο μείγμα για τα φαγητά σας. Το έτοιμο μείγμα του εμπορίου είναι πολύ πιθανό να περιέχει φθηνές γλυκαντικές ουσίες και δεύτερης ποιότητας μπαχαρικά.

5. Ντρέσινγκ σαλάτας

Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τις σάλτσες για σαλάτα. Περιέχουν εξαιρετικά ανθυγιεινά υλικά και β’ διαλογής. Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας σάλτσες με τα καλύτερα φρέσκα υλικά. Με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρείτε εκατοντάδες σάλτσες για σαλάτες ενώ μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στα γούστα σας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share