Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

"Φτωχός" σκύλος κλέβει ένα κομμάτι πίτσας - Ο λόγος που το κάνει συγκλονίζει

Απίστευτη ιστορία!

8 Ιουλίου 2020 09:25
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Το Athensmagazine.gr, μετά τη συγκινητική ιστορία με το νεκρό σκύλο -διαβάστε εδώ τι του συνέβη- θα σας παρουσιάσει μια ιστορία με ένα "φτωχό" σκυλάκι που έκλεψε ένα κομμάτι πίτσας για να σώσει τα κουταβάκια του.

"Αυτό το φτωχό σκυλάκι αγωνιζόταν να επιβιώσει μόνο του, τρώγοντας οτιδήποτε αποφάγια που μπορούσε να βρει… για να φροντίσει τα μωρά της". Συνήθως, όταν παίρνουνε κάτι από εμάς, τείνουμε να αντιδρούμε θυμωμένα.

Ευτυχώς, οι εργάτες που έκαναν το μεσημεριανό τους διάλειμμα, όταν πλησίασε ένα αδέσποτο σκυλί και έκλεψε ένα κομμάτι από την πίτσα τους δεν τους έκανε να θυμώσουν. Αντίθετα, μπορούσαν να δουν από τον τρόπο που το έκανε, ότι η φτωχή ψυχή λιμοκτονούσε.

αληθινή ιστορία με σκυλιά

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι γνώριζαν, ότι ένα μικρό μέρος του γεύματος τους δεν θα ήταν αρκετό φαγητό για τον υποσιτισμένο "κλέφτη", έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την SPCA και να ρωτήσουν αν θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν σε μια απίστευτη ανακάλυψη. Αποδείχθηκε, ότι ο σκύλος δεν πήρε το φαγητό για τον εαυτό του. Είχε κάποιον να ταΐσει, και θα έκανε οτιδήποτε για να το πράξει. Ο σκύλος, που τώρα ονομάστηκε Βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν μητέρα έξι πολύτιμων κουταβιών.

Δυστυχώς, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εκείνη την ημέρα, όλα ήταν πολύ πεινασμένα.

Δείτε το βίντεο:

Αδέσποτος σκύλος αφήνει το φαγητό και αγκαλιάζει τη γυναίκα - Ο λόγος ραγίζει καρδιές

Το Athensmagazine.gr, μετά την ανατριχιαστική ιστορία με τον σκύλο και το γάμο, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, η οποία προσφέρει χιλιάδες χαμόγελα, καθώς ένα σκυλάκι "έπεσε" επιτέλους στα καλά χέρια μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, δεν είναι εύκολο να δεσμευτείς και να σώσεις εκατοντάδες ζωές εγκαταλελειμμένων ζώων, αλλά ο ρόλος που διαδραματίζουν οι προστάτες καλής διαβίωσης των ζώων είναι υψίστης σημασίας. Οι περισσότεροι προστάτες ενεργούν ανεξάρτητα, βασισμένοι μόνο στην προσωπική βούληση και με τη βοήθεια ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν οικονομικά ή με δωρεές τροφίμων και προμηθειών.

Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή να σώσουν ζωές ζώων και συχνά, χωρίς τη βοήθεια της κοινωνίας, γίνεται αδύνατη.

Ωστόσο, στο έργο που ανέπτυξαν οι εθελοντές υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να αγοράσουν με χρήματα, που είναι η αντίδραση των ζώων στην αναγνώριση ενός χεριού που είναι πρόθυμο να τους βοηθήσει.

Όντα του φωτός όπως είναι, ξέρουν επίσης πώς να ανταποδώσουν, όπως και αυτός ο σκύλος που, όταν είδε έναν εθελοντή για πρώτη φορά στη ζωή του, την αγκάλιασε αμέσως.

Ο σκύλος ζούσε μόνος του στους δρόμους του Σάο Πάολο και βοηθήθηκε από εθελοντές και ιδρυτές της ΜΚΟ Petfeliz, ο οποίος μαγνητοσκόπησε τη διάσωση. Το ζώο αρνήθηκε το φαγητό που του προσφέρθηκε, πήγε προς την εθελόντρια Μάρτα και με μια εκπληκτική χειρονομία, την αγκάλιασε. Παρόλο που ήταν πολύ λεπτός, αυτό που ήθελε περισσότερο ήταν ένα χάδι, για να νιώθει ασφαλής και αγαπημένος. Το βίντεο είναι πραγματικά πολύ συναισθηματικό, καθώς δείχνει την πραγματική ανάγκη των ζώων, τα οποία πρέπει να αγαπάμε.

Η ΜΚΟ Petfeliz βοήθησε περισσότερα από 3.000 ζώα να σωθούν και να υιοθετηθούν, στα 30 χρόνια ιστορίας του οργανισμού που ιδρύθηκε από το ζευγάρι Marta και Mauro, που μοιράζονται τις ιστορίες διάσωσης στα κοινωνικά τους δίκτυα. Μετά τη διάσωση, τη σίτιση και τη φροντίδα, ο σκύλος Goofy μεταφέρθηκε σε ένα προσωρινό σπίτι και ελπίζουμε, ότι βρήκε μια πραγματική οικογένεια για να επιστρέψει όλη την αγάπη που είναι διατεθειμένη να μοιραστεί!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share