Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

30χρονος πήγε να ληστέψει ένα ΑΤΜ...Λίγα λεπτά αργότερα το μετάνιωσε με αυτό που συνέβη

Θα κλάψετε από τα γέλια

7 Ιουλίου 2020 15:11
30χρονος πήγε να ληστέψει ένα ΑΤΜ...Λίγα λεπτά αργότερα το μετάνιωσε με αυτό που συνέβη

Ένας άνδρας, γύρω στα 30, με το πρόσωπο καλυμμένο, για να μην τον αναγνωρίσουν, φθάνει έξω από ένα βενζινάδικο στην Τάουνσβιλ, με ένα κλεμμένο φορτηγάκι. Όταν πήγε να ληστέψει όμως το ΑΤΜ, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Αφού σταθμεύει το φορτηγό, σπάει τη γυάλινη πόρτα, χρησιμοποιώντας πρώτα ένα τσιμεντένιο πλακάκι και μετά ένα μεγάλο σφυρί. Τελικά μπαίνει μέσα και κρατώντας μία αλυσίδα κατευθύνεται προς το ATM. Μπορεί λοιπόν άλλοι να βρίσκουν άθελα τους ξεχασμένα χρήματα στο ΑΤΜ, ωστόσο άλλοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποσπάσουν τεράστια χρηματικά ποσά.

Η αλυσίδα -η οποία είναι στερεωμένη στο φορτηγό- χαλάει το σχέδιο του κλέφτη, αλλά τελικά, φαίνεται να καταφέρνει να τη "γαντζώσει" στο ΑΤΜ. Δεν καταλαβαίνει, όμως, ότι εν τω μεταξύ, η αλυσίδα έχει κοπεί στα δύο.

Και όταν μπαίνει ξανά στο φορτηγό, για να φύγει με φόρα, τραβώντας το ΑΤΜ πίσω του,παίρνει μαζί του μόνο την αλυσίδα.

40χρονος πήγε να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ και.."Πάγωσε" με αυτό που είδε

Αυτός ο 40χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη έκπληξη. "Πάγωσε" με αυτό που είδε στον λογαριασμό του.

Ένας άνδρας που κατοικεί στη πολιτεία Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρέθηκε προ ευχάριστης εκπλήξεως. Συγκεκριμένα το περιστατικό που θα διαβάσετε έλαβε χώρα σε ένα υποκατάστημα γνωστής τράπεζας. Πρωταγωνιστής ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε εκεί για να τσεκάρει τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο άνδρας από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν βρήκε μέσα στο λογαριασμό το μηναίο μισθό του. Αντίθετα, βρήκε ένα αστρονομικό ποσό, όπως και αυτός εδώ ο 50χρονος που βρήκε ξεχασμένα λεφτά στο ΑΤΜ. Δηλαδή, αντί για περίπου χίλια επτακόσια δολάρια, βρήκε ένα εξωφρενικό πόσο. Το συγκεκριμένο ποσό είχε επταψήφιο νούμερο. Αυτό, διότι ανέρχονταν στα οκτώ εκατομμύρια και επτακόσιες χιλιάδες δολάρια. Όπως ήταν προφανές, ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε προ εκπλήξεως…Για να μην βρεθείτε εσείς ομως προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε ΑΤΜ δείτε τι πρέπει να προσέχετε για να μην σας κλέψουν.

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη των διακοσίων δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό», είπε ο Τσαρλς. Στην αρχή, νόμιζε πως το μηχάνημα χάλασε, οπότε έβαλε ξανά την κάρτα του στο μηχάνημα και είδε το απίστευτο! Την Δευτέρα (13/04) πήρε τηλέφωνο την τράπεζα, διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος και τα χρήματα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share