Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκληρή μάχη – Μεγάλη αράχνη παλεύει με θανατηφόρο φίδι

Κόβει την ανάσα!

6 Ιουλίου 2020 16:11
Σκληρή μάχη – Μεγάλη αράχνη παλεύει με θανατηφόρο φίδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σ’ ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία είδε στην αυλή του σπιτιού της μία τρομερή μάχη, ανάμεσα σε δύο από τα πιο θανατηφόρα όντα που υπάρχουν στην περιοχή. Μάλιστα, άμεσα πήρε την κάμερά της και ξεκίνησε να καταγράφει την μάχη.

Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Μπέρτον της Αδελαΐδας, όπου η γυναίκα είδε μία κοκκινόμαυρη αράχνη να μάχεται μ’ ένα μωρό μαύρο φίδι. Παράλληλα κάλεσε τους ειδικούς, προκειμένου να απομακρύνουν τα δύο θανατηφόρα όντα.

Σύμφωνα με τον Ρόλι Μπάρελ, η αράχνη έδειξε τρομερή «στρατηγική» κατά τη μάχη, μια και ύφανε μπόλικο ιστό στο στόμα του φιδιού, προκειμένου να μην μπορεί να το ανοίξει και να την δαγκώσει και στην συνέχεια του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί το φίδι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τρόμος για ζευγάρι: Τεράστιο φίδι - ανακόντα επιτίθεται στο αυτοκίνητό τους! (video)

Ένα ζευγάρι είχε μια τρομακτική συνάντηση σε έναν χωματόδρομο στη Βραζιλία. Οι επιβάτες βλέπουν το τεράστιο ανακόντα στην άκρη του δρόμου και με το κινητό τους καταγράφουν το φίδι.

Αυτό που δεν περίμεναν είναι το ανακόντα να επιτεθεί στο αυτοκίνητο, προφανώς προσπαθώντας να υπερασπιστεί την περιοχή του. Τα ουρλιαχτά της γυναίκας ακούγονται στο βίντεο.

Με την ευκαιρία δείτε ακόμα ένα αντριχιαστικό βίντεο: Επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου - Ποιος θα βγει knockout; (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share