Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

30χρονη ξανθιά χορεύει τσιφτετέλι και δίνει ρεσιτάλ - Το βίντεο έχει 1.452.242 views

Το ευχαριστήθηκε!

6 Ιουλίου 2020 14:37
30χρονη ξανθιά χορεύει τσιφτετέλι και δίνει ρεσιτάλ - Το βίντεο έχει 1.452.242 views
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η ξανθιά γυναίκα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα απίθανο τσιφτετέλι. Ο κόσμος που ήταν δίπλα της, τη χειροκροτούσε μέχρι το τέλος του κομματιού.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μια κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι σε ένα πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Λαύκα Κορινθίας, Η ίδια φανερά ευδιάθετη, φαίνεται να δίνει τη ψυχή της ξετυλίγοντας το ταλέντο της, όπως είχε κάνει και μια γιαγιά σε ένα γάμο.

Μάλιστα, το βίντεο στο Youtube έχει φτάσεις τις 1.452.242 προβολές. Δείτε το:

Το άκρως τολμηρό τσιφτετέλι πανέμορφου μοντέλου που κόλασε τους πάντες

Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι δυο μέτρα και καλλονή.

Κάτι ανάλογο συνέβη όταν το γνωστό μοντέλο Εύα Λάσκαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και σηκώθηκε να χορέψει.

Τόσο τα λικνίσματα της όσο και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω της και να μοιράσει... εγκεφαλικά με τον αισθησιακό χορό της. Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός χορός σε αυτό το στούντιο που κατάφερε να καθηλώσει τους πάντες, δείτε εδώ το ξεσηκωτικό τσιφτετέλι της Αγγελικής Νικολούλη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Το κολασμένο τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που έριξε τον Μαζωνάκη στα... γόνατα!

Θαυμαστές και μη της γνωστής τραγουδίστριας Πάολα σίγουρα όλοι έχουμε θαυμάσει άπειρες φορές τα απίστευτα αισθησιακά λικνίσματα της που πραγματικά σε κάνουν να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Πρόσφατα τη θαυμάσαμε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" όπου χόρεψε ένα καυτό τσιφτετέλι συνοδευόμενη από τη φίλη και συνάδελφό της Μελίνα Ασλανίδου.

Παλαιότερα λοιπόν είχε γίνει μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες στην Αθηναϊκή νύχτα κι αυτή δεν είναι άλλη από τη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με την Πάολα. Η γνωστή τραγουδίστρια σε μια από τις εμφανίσεις που βρίσκονταν μαζί στην πίστα αποφάσισε κυριολεκτικά να τον "τρελάνει". Όσο ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα η Πάολα κινούταν αργά και βασανιστικά σε ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι όπου τελικά έκανε τον Γιώργο Μαζωνάκη να γονατίσει μπροστά της και να την "προσκυνήσει"!

Δείτε το βίντεο με το άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share