Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το θεαματικό ζεϊμπέκικο πανέμορφης αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους

Μοναδική!

5 Ιουλίου 2020 14:50
Το θεαματικό ζεϊμπέκικο πανέμορφης αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους

Ποιος είπε πως βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας. Ζωντανό παράδειγμα το σπάνιο ζεϊμπέκικο της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή του Alpha και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο που έκανε "χαμό" στο διαδίκτυο να παραληρεί

Ο καταξιωμένος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, χόρεψε το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το Athensmagazine.gr θα σας το παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τον τίμιο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν βρέθηκε καλεσμένος (πριν καιρό) στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά " και χόρεψε το κομμάτι "Βραδιάζει πάλι φίλε βραδιάζει"! Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν οι άντρες με ψυχή που θα νιώθουν κάθε πάτημα τους, έτσι έκανε και ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Δείτε τον εδώ στο Athensmagazine.gr:

10 μηνών μωρό χορεύει "μάγκικο" ζεϊμπέκικο - Δεν θα το πιστεύετε

Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με ένα ταλέντο, και το μωρό παρακάτω είναι μια τρανή απόδειξη. Του δόθηκαν σίγουρα από τον Θεό οι χορευτικές ικανότητες, και μας το αποδεικνύει με ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο.

Πολύ σπάνια βλέπουμε μωρό να χορεύει και να καταλαβαίνει το τι κάνει. Αλλά παιδιά σε αυτή την ηλικία παλεύουν να περπατήσουν, αλλά αυτό το 10 μηνών βρέφος δεν χάνει βήμα. Μας αποδεικνύει ότι είναι ικανό να χορέψει και τον πιο αντρικό χορό, παρά την ηλικία του, όπως και αυτή εδώ η γιαγιά.

Οι γονείς του κατενθουσιασμένοι τον βιντεοσκόπησαν, και μπορούμε να τον απολαύσουμε. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like, όπως ήταν και αναμενόμενο. Μιλάμε για παιδί θαύμα!

Το ζεϊμπέκικο της κουμπάρας που ζήλεψε μέχρι και ο γαμπρός - Θα "μείνετε"

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε έναν γάμο να χορεύει ο γαμπρός ζεϊμπέκικο, ωστόσο αυτή η κουμπάρα έκανε την ανατροπή. Μπορούμε να πούμε ότι χόρεψε καλύτερα από όλους όσους έχουμε δει.

Έχουμε δει σε γάμους να χορεύουν τσιφτετέλια, αλλά κουμπάρα να χορεύει τον εν λόγω χορό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Εκτός από ότι είναι κούκλα, φαίνεται ότι έχει αρκετές χορευτικές ικανότητες και μπορεί να χορέψει μέχρι και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Την βλέπουμε να το απολαμβάνει και όλοι γύρω της να έχουν μείνει άφωνοι, και να της πετάνε ασταμάτητα λουλούδια. Αυτόν τον χορό θα ζήλευε μέχρι και ο γαμπρός.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share