Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καρχαρίες κομματιάζουν δελφίνι και το κατασπαράζουν (Video-Προσοχή σκληρές εικόνες)

Ανατριχιαστική στιγμή

4 Ιουλίου 2020 14:56
Καρχαρίες κομματιάζουν δελφίνι και το κατασπαράζουν (Video-Προσοχή σκληρές εικόνες)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο παρακάτω βίντεο μεγάλοι λευκοί καρχαρίες καταβροχθίζουν ένα δελφίνι. Τους δύο λευκούς καρχαρίες κατέγραψε drone κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας, με τους κοντινούς κολυμβητές και σέρφερ να μην έχουν πάρει χαμπάρι για το βάναυσο τσιμπούσι που λαμβάνει χώρα σχεδόν δίπλα τους.

Tο ευγενικό θαλάσσιο θηλαστικό είναι ήδη νεκρό και στην αρχή φαίνεται να το πλησιάζει ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας, που μπήγει τα δόντια του στη σάρκα του δελφινιού. Επίσης, viral έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ, κρατώντας στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο μοιάζει με καρχαρία.

Στη συνέχεια, σειρά στο φαγοπότι παίρνει ένας ακόμη λευκός καρχαρίας, με τα δύο υποβρύχια αρπακτικά να εναλλάσσονται στο κουφάρι του δελφινιού.

Όταν έβγαλαν αυτό το τρομακτικό ψάρι από την θάλασσα, πάγωσαν. Μόλις όμως κατάλαβαν τι πραγματικά ήταν, έπαθαν σοκ!

Στα βάθη του ωκεανού, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά περίεργα πλάσματα που θα ήταν οι πρωταγωνιστές στους χειρότερους εφιάλτες μας.

Δεν είναι περίεργο που τα αυτά ζώα της θάλασσας μας φαίνονται τόσο παράξενα, καθώς οι συνθήκες στα χιλιάδες πόδια κάτω από τη θάλασσα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που επικρατούν στην γη.

Ωστόσο, πλάσματα όπως αυτά είναι μερικές φορές κρύβονται στα ρηχά νερά. Οι ψαράδες στα ανοικτά των ακτών του Μεξικού βρήκαν πρόσφατα ένα πολύ ωραίο δείγμα που θα μπορούσε να πάρει μέρος στην επόμενη ταινία τρόμου.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το: Δελφίνια εκτοξεύουν ψάρια στον αέρα σε μια ασυνήθιστη τεχνική κυνηγιού!

Κανείς στο σκάφος δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό το ζώο ούτε αν ήταν ψάρι.

Το περίεργο πλάσμα είχε χοντροειδές δέρμα, τρεις σειρές μικροσκοπικών δοντιών και τρεις χνουδωτές σχισμές σε κάθε πλευρά του κεφαλιού του.

Οι σοκαρισμένοι ψαράδες το αποκαλούσαν «εξωγήινο ψάρι».

Οι θαλάσσιοι βιολόγοι, προσδιόρισαν αυτό το παράξενο πλάσμα από το ροζ χρώμα του ως ένα εξαιρετικά σπάνιο είδος φουσκωμένου καρχαρία αλμπίνο, τα Swellsharks.

Τα Swellsharks είναι μια υποομάδα της οικογένειας catshark. Όταν αισθάνονται ότι απειλούνται, γεμίζουν το σώμα τους με νερό ή αέρα για να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο επικίνδυνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καρχαρίας φαινόταν περίεργος.

Αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες, οι αλιείς απελευθέρωσαν το περίεργο καρχαρία πίσω στη θάλασσα. Ας ελπίσουμε ότι το πλάσμα δεν ήταν πολύ τρομαγμένο από την αυτή εμπειρία!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share