Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

17χρονη έφηβη γεννήθηκε χωρίς μύτη και αριστερό μάτι - Όταν την είδε ο πατέρας της...

Η ιστορία της συγκινεί

3 Ιουλίου 2020 10:51
17χρονη έφηβη γεννήθηκε χωρίς μύτη και αριστερό μάτι - Όταν την είδε ο πατέρας της...

Μια έφηβη που γεννήθηκε χωρίς το ήμισυ του προσώπου της αποκάλυψε το όνειρό της να συναντήσει τον πατέρα της που την είχε εγκαταλείψει κατά τη γέννηση. Διαβάστε την ιστορία στο Athensmagazine.gr

Η Γιαροσλάβα Ολεινίκ, 17 ετών, από την πόλη Kostanay, στο βόρειο Καζακστάν, υπέφερε από προβλήματα υγείας, όταν γεννήθηκε χωρίς μύτη και αριστερό μάτι, και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την έφηβη, ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια αφού την είδε στο νοσοκομείο και έκτοτε δεν τον έχει δει ούτε ακούσει κάτι για αυτόν.

Πριν από τρία χρόνια, η Γιαροσλάβα άνοιξε μια σελίδα στο Instagram όπου μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο, όπου τραουδάει, λέγοντας στα τοπικά ΜΜΕ: «Ονειρεύομαι να γίνω διάσημη μουσικός και να κάνω τον πατέρα μου περήφανο για μένα».

Σύμφωνα με την έφηβη, οι γονείς της δεν γνώριζαν τίποτα για την κατάστασή της, περίμεναν τη γέννησή της. Μιλώντας για τη ζωή της με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Γιαροσλάβα είπε: «Η μητέρα μου δέχτηκε την εμφάνισή μου. Με αγαπά και με φροντίζει. "

Αλλά εξήγησε ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας: «Ο πατέρας μου μας άφησε αμέσως αφού με είδε στο νοσοκομείο. Δεν τον έχουμε δει ούτε ακούσει τίποτα για αυτόν από τότε». Αποκάλυψε: «Βρήκα το προφίλ του και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά ποτέ δεν μου απάντησε στο μήνυμα."

Η μητέρα μου λέει: «Γιατί το κάνεις αυτό; Μπορεί να μην θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου… » «Αλλά είμαι περίεργη και θέλω να δω αν είναι καλά. Αυτός είναι ο πατέρας μου.

Η έφηβη ομολόγησε ότι χρειάστηκε χρόνος για να αποδεχτεί την ασυνήθιστη εμφάνισή της και να νιώσει άνετα με τον εαυτό της. Τότε ηρέμησα και αποδέχτηκα τον εαυτό μου. Από τότε δεν είχα ψυχολογικά προβλήματα. "

Λόγω της κατάστασής της, η Γιαροσλάβα αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναπνοή που την κάνουν να ξυπνά και να χρειάζεται αέρα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share