Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Αυτός ο άνδρας έπεσε κάτω για να ξεσηκώσει ένα λιοντάρι - Μόλις τον είδε...

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει

3 Ιουλίου 2020 10:04
Αυτός ο άνδρας έπεσε κάτω για να ξεσηκώσει ένα λιοντάρι - Μόλις τον είδε...
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτός ο άνδρας φαίνεται ότι παίζει με την τύχη του, μιας και προσπαθούσε να ξεσηκώσει ένα θηλυκό λιοντάρι, το οποίο βρίσκεται προφανώς πίσω από το τζάμι.

Άρχισε να σέρνεται κάτω και να το πλησιάζει όλο και περισσότερο, ενώ κάποια στιγμή ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο. Το λιοντάρι στην αρχή φαίνεται να μην ανταποκρίνεται, αλλά στη συνέχεια κατάλαβε τι ήθελε να κάνει ο άνδρας.

Το ερώτημα είναι τι θα έκανε, αν δεν υπήρχαν τα κάγκελα και το τζάμι που κρατάει κλεισμένο το άγριο ζώο. Σίγουρα όχι αυτά που θα δείτε στο βίντεο. Ενώ φαίνεται να έχει φιλική διάθεση, μπορεί να λειτουργούσε το άγριο ένστικτό του, και να τον κατασπάραζε, όπως έκανε αυτό εδώ το λιοντάρι σε ένα βουβάλι.

Λιοντάρι και τίγρης κατασπαράζουν ανήμπορο άλογο - Τρόμος σε τσίρκο (Video)

Σε ένα τσίρκο της Κίνας η κατάσταση ξέφυγε τελείως από τον έλεγχο καθώς ένα λιοντάρι και μία τίγρη επιτέθηκαν απέναντι στο απροστάτευτο άλογο με τους θεατές να κοιτούν έντρομοι. Ενώ, ένα θηλυκό λιοντάρι αιχμαλώτισε ένα μικρό ελαφάκι με τη συνέχεια να σοκάρει.

Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν θυμίζουν πραγματικά σκηνές βγαλμένες από τη ζούγκλα και, μάλιστα, με μικρά παιδιά να έχουν την ατυχία να τα δουν όλα αυτά από μερικά μέτρα μακριά

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Λιοντάρι προσπαθεί να ανοίξει πόρτα αυτοκινήτου - Η συνέχεια; Ανατριχιαστική

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει με τα δόντια του την πόρτα ενός αυτοκινήτου.
Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα πάρκο σαφάρι στην Νότια Αφρική, από τους επιβάτες του μπροστινού αυτοκινήτου.

Δύο λιοντάρια περπατούσαν στη μέση του δρόμου, όταν το ένα έδειξε ενδιαφέρον για το αμάξι με τους κίτρινους καθρέφτες. Ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του αυτοκινήτου φαίνεται πως αρχικά σταμάτησαν για να δουν τι θα κάνει το λιοντάρι.

«Μπορούσες να ακούσεις το χερούλι να ανοίγει και να κλείνει. Ήταν σαν να το είχε κάνει πολλές φορές», αναφέρει η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε μια ανάλογη ιστορία: Στο κλουβί ενός λιονταριού βρέθηκε μια μπάλα - Όταν μια φύλακας πλησίασε για να την πάρει...

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share