Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά ξεκίνησε να σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μόλις δείτε τον λόγο θα ανατριχιάσετε

Δεν πάει το μυαλό σας

2 Ιουλίου 2020 15:44
Αυτή η γιαγιά ξεκίνησε να σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μόλις δείτε τον λόγο θα ανατριχιάσετε

Αυτή η γιαγιά έσκαβε έναν τάφο στην αυλή της, μέχρι οι γείτονες κατάλαβαν τι τρέχει. Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε τι έκανε.

Ετοιμαστείτε για φάρσα... Η γηραιά γυναίκα που βλέπετε στο βίντεο παρακάτω, σκάβει στον κήπο της. Έχει ένα καρότσι γεμάτο με κοπριά και παίρνει τη βοήθεια των λίγων ανθρώπων που περνάνε. Βλέπετε, φαίνεται απλά μια αθώα γυναίκα, που έχει ταλαιπωρηθεί από την σκληρή δουλειά, όπως φαίνεται και αυτή εδώ που πυροβολούσε την τηλεόραση.

Τους ζητάει να μεταφέρουν λίγη κοπριά από πίσω και να γεμίσουν την τρύπα.Περιμένετε μέχρι να δείτε τις αντιδράσεις τους με αυτό που κάνει η γυναίκα. Πιστεύουν ότι είναι ευγενικοί μέχρι που αντιλαμβάνονται την τρύπα που σκάβει η γυναίκα! Μοιάζει σαν να σκάβει έναν τάφο και να τον γεμίζει με κοπριά. Μπορείτε να φανταστείτε τι σκεφτόταν οι περαστικοί μετά από αυτό;

Δείτε το βίντεο:

50χρονη γιαγιά έμεινε ξανά έγκυος μετά από 20 χρόνια και τώρα περιμένει...

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί: η πενηντάχρονη βρετανίδα γιαγιά Τρέισι Μπρίτεν, αν και είχε αποκτήσει πριν από μία εικοσαετία 3 παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους της χάρισαν οκτώ εγγόνια, αποφάσισε ότι δεν έχει κλείσει ακόμη με το κεφάλαιο «μητρότητα». Όμως αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που βλέπουμε μια γυναίκα να επιμένει να γίνει μητέρα ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία, δείτε εδώ τη 60χρονη που έμεινε έγκυος και ο άντρας της την παράτησε για τον πιο απίστευτο λόγο.

Η Τρέισι Μπρίτεν απέκτησε τρία παιδιά με τον πρώτο της σύζυγο. Από τα παιδιά της, τα οποία είναι ηλικίας τριάντα και κάτι, έχει πλέον και οκτώ εγγόνια, ηλικίας από επτά μηνών μέχρι 11 ετών. Επένδυσε την κληρονομιά 7.000 στερλίνων που της άφησε η μητέρα της, για να χρηματοδοτήσει την όλη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ξεκίνησε τις ενέσεις ορμονών στο σπίτι και τον Απρίλιο του 2018 ταξίδεψε στην Κύπρο, οι γιατροί εντόπισαν τα κατάλληλα ωάρια στο σώμα της και τα γονιμοποίησαν με σπέρμα του συζύγου της, Στίβεν.

Και κάπως έτσι, μπήκε σε νέες περιπέτειες, αφού όπως δηλώνει και η ίδια «δεν αισθάνομαι πενηντάρα, ούτε μοιάζω με πενηντάρα. Γιατί να μην το τολμήσω;». Μπορεί να ζει στο Λονδίνο, αποφάσισε όμως για διάφορους λόγους, όπως αναφέρει δημοσίευμα των βρετανικών Times, να απευθυνθεί σε κλινική της Κύπρου για εξωσωματική γονιμοποίηση. Το αποτέλεσμα είναι πως η Τρέισι Μπρίτεν είναι 25 εβδομάδων έγκυος, καθώς όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα έμβρυα μεταφέρθηκαν στη μήτρα της.

Πρόκειται λοιπόν να γεννήσει τα μωρά της με καισαρική, -πρακτική που προτείνεται στις μεγαλύτερες ηλικίες για μεγαλύτερη ασφάλεια- σε 2 μήνες από τώρα. Τα τετράδυμα, τρία κορίτσια κι ένα αγόρι, υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας μερικές χιλιάδες στερλίνες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share