Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Είσαι απ' αυτούς που...": Το απίθανο περιστατικό με θαυμάστρια του Τάσου Δούση στην Κέρκυρα!

Έχασε τσάμπα μια θαυμάστρια!

1 Ιουλίου 2020 11:31
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Δούσης σαρώνει σε τηλεθέαση, μέσα από την εκπομπή του "Εικόνες" στο Open και αυτό έχει αντίκτυπο και στην προσωπική του ζωή!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Κέρκυρα για γυρίσματα της εκπομπής, η οποία με την ευκαιρία θα την απολαμβάνουμε σε καθημερινή πλέον βάση (Δευτέρα με Παρασκευή) και αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό με μια θαυμάστριά του!

Συγκεκριμένα ο Τάσος Δούσης έπεσε θύμα λατρείας από μια γυναίκα που ήθελε να τον φιλήσει επειδή τον έχει αγαπήσει μέσα από την τηλεόραση και εκείνος είπε πως θα πρέπει να κρατήσουν αποστάσεις λόγω... κορωνοϊού; Ποια ήταν η επική αντίδραση της ίδιας; Δείτε την στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: Μίνι οδηγός για Κέρκυρα με αξιοθέατα, παραλίες, ξενοδοχεία & μυστικά

Η Κέρκυρα θα πρωταγωνιστήσει για το 2020 στις διακοπές των Ελλήνων. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό νησί που τα έχει όλα.

Ελάτε λοιπόν, να μάθουμε τα πιο σημαντικά που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε το νησί. Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις του Τάσου Δούση στο Travelstyle.gr.

Τάσος Δούσης: "Αυτό είναι το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης με τον τουρισμό"

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον τουρισμό, μετά την επέλαση του κορωνοϊού και τις αποφάσεις της κυβέρνησης πήρε θέση ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που έχει κρατήσει η κυβέρνηση σε αντίστοιχη περίπτωση του τουρισμού, αναφέρθηκε και στον αποκλειστικό 6 εκατ. τουριστών από άλλες χώρες της Ευρώπης!

"Να ξεσκιστεί η κυβέρνηση να βρει τεστ όπως έκανε η Κύπρος και η Πορτογαλία", ξεκαθαρίζει ο Τάσος Δούσης!

Δείτε ολόκληρο την τοποθέτησή του στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share