Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

7χρονο κοριτσάκι έψελνε στην εκκλησία - Δευτερόλεπτα μετά κάμερα κατέγραψε από πίσω της κάτι το ανατριχιαστικό!

Αδιανόητο: Θα παγώσετε μόλις δείτε το βίντεο!

30 Ιουνίου 2020 14:15
7χρονο κοριτσάκι έψελνε στην εκκλησία - Δευτερόλεπτα μετά κάμερα κατέγραψε από πίσω της κάτι το ανατριχιαστικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να μην πιστεύουν στην ύπαρξη των αγγέλων, όμως το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει ότι τα ουράνια αυτά πλάσματα βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας, με στόχο να μας προστατεύουν.

Οι άγγελοι είναι άυλα και ασώματα δημιουργήματα του Θεού, ανώτεροι των ανθρώπων στη γνώση, απαλλαγμένοι από πάθη. Το κύριο λειτούργημά τους είναι η δοξολογία του Τριαδικού Θεού και η γνωστοποίηση του θελήματος του Θεού στην ανθρώπινη ιστορία.

Η διαφορά των αγγέλων με τους ανθρώπους είναι ότι βιώνουν τον χωροχρόνο τελείως διαφορετικά. Μπορούν να βρίσκονται από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη και να αλλάζουν μορφές, διατηρώντας πάντοτε την αγγελική τους φύση.

Για να τους δούμε πρέπει να έχουμε καθαρή καρδιά και πίστη στο Θεό. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο παρακάτω βίντεο όταν έψελνε ένα 7χρονο κοριτσάκι στην εκκλησία! Μια ιστορία που θυμίζει και τους Αγγέλους που εμφανίστηκαν πίσω από μια φωτογραφία αγνοούμενων στο Άγιον Όρος!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Εάν σας πουν ότι οι άγγελοι δεν υπάρχουν, δείξτε τους αυτό το βίντεο με το σκύλο και θα αλλάξουν γνώμη

Είναι πολλοί εκείνοι που δεν πίστευαν πως υπάρχουν φύλακες άγγελοι μέχρι που ήρθε μια στιγμή στη ζωή τους που τους έπεισε πως σίγουρα υπάρχουν και μας προστατεύουν, δείτε εδώ τα σημάδια πως έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας.

Τον Απρίλιο του 2013, ο Κένι το Doberman σώθηκε από την οργάνωση διάσωσης ζώων Two Hands Four Paws. Έμεινε παράλυτο εξαιτίας μιας σοβαρής βλάβης που υπέστη η σπονδυλική του στήλη.

Ήταν τόσο σοβαρά, που πίστευαν ότι δεν μπορούσε ποτέ να ξαναπερπατήσει και θα έπρεπε να κάποια μέρα να του κάνουν ευθανασία.

Αλλά η οργάνωση διάσωσης που έσωσε τον Κένι, αρνήθηκε να τον εγκαταλείψει. Τον φρόντισαν για μια περίοδο έξι μηνών – και οι αλλαγές επάνω του είναι εκπληκτικές!

Με την ευγενική επιχορήγηση του Ιδρύματος Bill, αυτό το βίντεο που δείχνει την απίστευτη μεταμόρφωσή του, θα αγγίξει την καρδιά σας!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αυτή είναι σίγουρα η απόδειξη πως υπάρχουν άγγελοι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share