Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το αισθησιακό τσιφτετέλι νεαρής καλλονής στην αγκαλιά γνωστού ηθοποιού που "άναψε φωτιές" στο σπίτι του

Τον κόλασε!

30 Ιουνίου 2020 13:12
Το αισθησιακό τσιφτετέλι νεαρής καλλονής στην αγκαλιά γνωστού ηθοποιού που

"Φωτιές άναψαν" στο σπίτι γνωστού ηθοποιού όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και εθεάθη να χορεύει ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι αγκαλιά με νεαρή καλλονή συνάδελφό.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό και την Κωνσταντίνα Κλαψινού όπου όσο ο Κώστας Καραφώτης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το κομμάτι "Στην αγορά του Αλ Χαλίλι" χάριζαν στο κοινό ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια. Όσο η ηθοποιός λικνιζόταν στο ρυθμό του κομματιού τόσο... "ζάλιζε" τους πάντες και φυσικά τον παρτενέρ της. Μην ξεχνάμε πως ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με μια υπέροχη οικογένεια και προφανώς ένας τέτοιος χορός δεν θα την έκανε και ιδιαίτερα... περήφανη. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που έχει αφήσει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το μοναδικό τσιφτετέλι δίμετρης καλλονής που "γκρέμισε" το πλατό.

Δείτε εδώ το αισθησιακό τσιφτετέλι του ηθοποιού με τη νεαρή συνάδελφό του:

Τρέλανε το Survivor με τους κοιλιακούς της και τώρα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι της

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι "μία είναι η ουσία" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γυμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Δείτε το απολαυστικό τσιφτετέλι:

Η Βίκυ Κάβουρα χορεύει τσιφτετέλι και μοιράζει... "εγκεφαλικά"

Η Βίκυ Κάβουρα αν μη τι άλλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, πόσο μάλλον όταν μια τέτοια καλλονή λικνίζεται στο ρυθμό ενός αισθησιακού τσιφτετελιού.

Η όμορφη ηθοποιός δεν εμφανίζεται πλέον και τόσο συχνά σε τηλεοπτικά πλατό, όταν όμως βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", θέλησε να κάνει την παρουσία της αισθητή και διάλεξε τον καλύτερο τρόπο για να "γράψει ιστορία".

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Πάολα και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η Βίκυ Κάβουρα σηκώθηκε και χόρεψε ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι μοιράζοντας... "εγκεφαλικά" στους καλεσμένους, ξεδιπλώνοντας το μοναδικό της ταλέντο που λίγοι γνώριζαν. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το στούντιο της συγκεκριμένη εκπομπής "τραντάζεται" από έναν χορό, δείτε εδώ το τσιφτετέλι μιας πανέμορφης ηθοποιού που "άναψε φωτιές".

Δείτε το μοναδικό χορό της Βίκυς Κάβουρα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share