Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το καυτό τσιφτετέλι χορεύτριας που κολάζει - Από τα καλύτερα στην ιστορία

Απολαύστε το

29 Ιουνίου 2020 14:34
Το καυτό τσιφτετέλι χορεύτριας που κολάζει - Από τα καλύτερα στην ιστορία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και αυτή η χορεύτρια μας το αποδεικνύει με τα λικνίσματά της, που καθήλωσαν τους πάντες.

Μπορεί να είναι παλιό αλλά παραμένει διαχρονικό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας χορός μας καθηλώνει, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που τρέλανε όλο το αντρικό κοινό.

Η γυναίκα παρακάτω λικνίζεται, με τους πίσω να είναι αφοσιωμένοι στο τραγούδι, και το κοινό να μην παίρνει τα μάτια από πάνω της. Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Τσιφτετέλι νύφης χωρίς...τακούνια που αναστάτωσε - Τρελό ξεφάντωμα

Η ημέρα του γάμου είναι μια μέρα χαράς και ξεφαντώματος, για αυτό και όλοι όσοι παραβρίσκονται δίνουν την ψυχή τους. Ειδικά ο γαμπρός και η νύφη!

Αυτή η νύφη στο βίντεο, χόρεψε ένα τσιφτετέλι, και φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκε στο έπακρον. Έβγαλε τα ψηλά παπούτσια της, αδιαφορώντας για την εικόνα της, και αφέθηκε στη μουσική και στον ρυθμό, όπως και αυτή εδώ που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Είναι πανέμορφη και το δείχνει, και φαίνεται να λάμπει από ευτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι την καταχειροκρότησαν. Δείτε το βίντεο:

Το τρελό τσιφτετέλι του βαρύ και ασήκωτου μπέμπη - Είναι αξιολάτρευτος

Αυτός ο μπέμπης έχει γίνει viral και ο λόγος είναι σαφώς ο χορός του. Έχει χορέψει ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά τσιφτετέλια, και θα σας κάνει να "λιώσετε".

Θα σε κερδίσει με τις χορευτικές τους κινήσεις, και το χαμόγελό του. Φαίνεται να το κατέχει καλά, παρά την μικρή του ηλικία. Κάποιοι γεννιούνται με αυτό το χάρισμα, και μας το αποδεικνύει και αυτό το 10 μηνών μωρό, που χορεύει ζεϊμπέκικο.

Απολαύστε τον:

Το τσιφτετέλι παππού πάνω στην πίστα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Έτρεχαν να τον μαζέψουν

Ένα ευτράπελο που μας χάρισε στιγμές άπλετου γέλιου. Γνωστός παππούς εισβάλλει στην πίστα, που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και αρχίζει να χορεύει τσιφτετέλι!

Από όσο βλέπουμε στο βίντεο, βρήκε την ευκαιρία να ανέβει και ξεσάλωσε με ένα τελείως διαφορετικό τσιφτετέλι. Αφού άρχισε να κάνει τα "δικά του", η ασφάλεια τον εντόπισε και έτρεξε να τον μαζέψει.

Είναι μια από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές, και σίγουρα θα κλάψετε από τα γέλια, όπως και με αυτό το τσιφτετέλι ενός παπά. Πάντως, ο Αργυρός συνέχισε ανενόχλητος να τραγουδάει.

Ένα από τα πιο τρελά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης - Δεν φαντάζεστε ποια το χόρεψε

Αυτό είναι ένα από τα πιο τρελά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω. Ποια γνωστή παρουσιάστρια το χόρεψε;

Μπορεί να μην το θυμάστε, μιας και μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν, αλλά πρόκειται για την Ναταλία Γερμανού. Σηκώθηκε όρθια, λοιπόν, και χόρεψε ένα αναπάντεχο ροκ τσιφτετέλι. Μπορεί να μην είναι τόσο αργό και ασιθησιακό σαν αυτό, αλλά θα σας αφήσει άφωνους.

Μπορούμε να διακρίνουμε μάλιστα και τον Παύλο Σταματόπουλο, την Σίσσυ Χρηστίδου, και τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος δεν δίστασε να γονατίσει και να χτυπήσει παλαμάκια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share