Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγε την έγκυο ανιψιά της για υπερηχογράφημα - Όταν παρατήρησε την οθόνη...της "κόπηκε το αίμα"

Δείτε τι συνέβη

27 Ιουνίου 2020 19:05
Πήγε την έγκυο ανιψιά της για υπερηχογράφημα - Όταν παρατήρησε την οθόνη...της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η θεία συνόδευσε την έγκυο ανιψιά της στο υπερηχογράφημα που θα έκανε. Δεν περίμενε όμως το πώς θα εξελισσόταν η συνάντηση με τον γιατρό.

Οι υπέρηχοι είναι συνηθισμένοι σήμερα. Όταν καταλαβαίνει μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, κάνει τακτικά εξετάσεις με υπερήχους για να βεβαιωθεί ότι το μωρό είναι εντάξει, αν και πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν και να ανακαλυφθούν. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Η θεία Τζίπι του Τζίμι Κιμέλ ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που το υπενθύμισαν αυτό στον κόσμο!

Σ’ένα επεισόδιο του “Jimmy Kimmel Live!” από το 2014, ο Jimmy αποφάσισε να ζητήσει από την έγκυο ξαδέρφη του, η οποία επίσης εργαζόταν στην εκπομπή, να τον βοηθήσει να κάνουν πλάκα στην θεία Τζίπι , την μητέρα της Micki.

Αφού η Micki ήταν έγκυος και επρόκειτο να γεννήσει πολύ σύντομα, ήταν η τέλεια ευκαιρία για να δει για πρώτη φορά στην ζωή της η θεία Τζίπι υπερηχογράφημα. Αλλά αν έχεις έναν ανιψιό σαν τον Τζίμι Κιμέλ, όλο και κάποια φάρσα σε περιμένει μια στο τόσο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο ξεκαρδιστικό βίντεο που τράβηξε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο εξέτασης. Ο Τζίμι και οι συνεργάτες του έβαλαν να παίζει μια ταινία στη οθόνη του υπερηχογραφήματος και το μωρό φαίνεται να κάνει ένα σωρό τρελά και απίθανα πράγματα. Αν και η Μίκι και ο ψεύτικος γιατρός είναι στο κόλπο, η θεία Τζίπι είναι απίστευτα σοκαρισμένη με αυτό που βλέπει.

Ακόμα και όταν ο Τζίμι βάζει το πρόσωπο του στο μωρό, εκείνη συνεχίζει να πιστεύει ότι είναι αληθινό! Το βίντεο είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό. Φαντάζεστε να το βλέπατε στην οθόνη του υπερήχου της κόρης σας;

Δείτε το!

37χρονη έμεινε έγκυος δυο φορές μέσα σε 10 μέρες - Οι γιατροί "κοκάλωσαν"

Σοκ έχει προκαλέσει τόσο στους γιατρούς όσο και σε όσους έμαθαν την απίθανη ιστορία αυτής της 37χρονης γυναίκας που έμεινε έγκυος δύο φορές με διαφορά δέκα ημερών. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 24χρονη έγκυος πήγε στην τουαλέτα.

Πρόκειται για την Κέιτ Χιλ, η οποία μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, έκανε θεραπεία. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε ορμονική θεραπεία. Μάλιστα, συνέλαβε δύο παιδιά μέσα σε δέκα ημέρες. Αντίστοιχες υποθέσεις στον κόσμο υπάρχουν μόλις δέκα. Το φαινόμενο ονομάζεται πολλαπλή κύηση, το οποίο στην ουσία σημαίνει ότι έμεινε έγκυος, ενώ ήταν ήδη έγκυος.

Η εξήγηση της Κέιτ Χιλ για το φαινόμενο της πολλαπλής κύησης

«Η πολλαπλή κύηση είναι εξαιρετικά σπάνια. Είχα μείνει έγκυος και το σώμα μου απελευθέρωσε ένα ακόμη ωάριο, δίνοντας στα έμβρυα διαφορετική ηλικία κύησης. Αυτό που κάνει την περίπτωση τόσο σπάνια είναι ο άντρας μου κι εγώ συνευρεθήκαμε μόνο μία φορά. Το σπέρμα του έμεινε ζωντανό για 10 μέρες και γονιμοποίησε το δεύτερο ωάριο».

Η σπάνια σύλληψη ξεκίνησε σαν απλή εγκυμοσύνη με δίδυμα. Όμως, συνέλαβε ακόμα ένα μωρό μετά από δέκα ημέρες. Δηλαδή, περίμενε τρίδυμα. Δυστυχώς, το ζευγάρι έχασε το ένα από τα μωρά στα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης. Οι ημερομηνίες γέννας που έλαβε το ζευγάρι ήταν δύο. Στις 20 Δεκεμβρίου, καθώς και δέκα ημέρες αργότερα.

Τα κοριτσάκια, Σάρλοτ και Ολίβια, γεννήθηκαν μαζί. Η γέννησή τους πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν την προγραμματισμένη καισαρική. Μάλιστα, έγινε καταγραφή της γέννας μέσα από ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Τα κορίτσια είχαν διαφορετικό μέγεθος, βάρος και ανάπτυξη κύησης. Τα παιδιά έχουν συμπληρώσει πλέον 10 μήνες ζωής. Μάλιστα, η πρώην έγκυος γυναίκα και μητέρα τους ανέφερε πως έχουν διαφορετικές ομάδες αίματος.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share