Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το τρελό τσιφτετέλι του βαρύ και ασήκωτου μπέμπη - Είναι αξιολάτρευτος

Δείτε τον

27 Ιουνίου 2020 16:05
Το τρελό τσιφτετέλι του βαρύ και ασήκωτου μπέμπη - Είναι αξιολάτρευτος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο μπέμπης έχει γίνει viral και ο λόγος είναι σαφώς ο χορός του. Έχει χορέψει ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά τσιφτετέλια, και θα σας κάνει να "λιώσετε".

Θα σε κερδίσει με τις χορευτικές τους κινήσεις, και το χαμόγελό του. Φαίνεται να το κατέχει καλά, παρά την μικρή του ηλικία. Κάποιοι γεννιούνται με αυτό το χάρισμα, και μας το αποδεικνύει και αυτό το 10 μηνών μωρό, που χορεύει ζεϊμπέκικο.

Απολαύστε τον:

Το τσιφτετέλι παππού πάνω στην πίστα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Έτρεχαν να τον μαζέψουν

Ένα ευτράπελο που μας χάρισε στιγμές άπλετου γέλιου. Γνωστός παππούς εισβάλλει στην πίστα, που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και αρχίζει να χορεύει τσιφτετέλι!

Από όσο βλέπουμε στο βίντεο, βρήκε την ευκαιρία να ανέβει και ξεσάλωσε με ένα τελείως διαφορετικό τσιφτετέλι. Αφού άρχισε να κάνει τα "δικά του", η ασφάλεια τον εντόπισε και έτρεξε να τον μαζέψει.

Είναι μια από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές, και σίγουρα θα κλάψετε από τα γέλια, όπως και με αυτό το τσιφτετέλι ενός παπά. Πάντως, ο Αργυρός συνέχισε ανενόχλητος να τραγουδάει.

Ένα από τα πιο τρελά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης - Δεν φαντάζεστε ποια το χόρεψε

Αυτό είναι ένα από τα πιο τρελά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω. Ποια γνωστή παρουσιάστρια το χόρεψε;

Μπορεί να μην το θυμάστε, μιας και μιλάμε για τουλάχιστον 10 χρόνια πριν, αλλά πρόκειται για την Ναταλία Γερμανού. Σηκώθηκε όρθια, λοιπόν, και χόρεψε ένα αναπάντεχο ροκ τσιφτετέλι. Μπορεί να μην είναι τόσο αργό και ασιθησιακό σαν αυτό, αλλά θα σας αφήσει άφωνους.

Μπορούμε να διακρίνουμε μάλιστα και τον Παύλο Σταματόπουλο, την Σίσσυ Χρηστίδου, και τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος δεν δίστασε να γονατίσει και να χτυπήσει παλαμάκια.

Το τσιφτετέλι δίμετρης πανέμορφης ηθοποιού που κόλασε τους πάντες

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Όταν 23 χρόνια πριν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Ψίθυροι καρδιάς" κανείς δεν περίμενε πως σήμερα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με το τραγούδι των τίτλων της τότε αγαπημένης σειράς θα κατάφερνε να κολάσει τους πάντες και να ξυπνήσει μνήμες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας χορός μας καθηλώνει, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που τρέλανε όλο το αντρικό κοινό.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share