Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο!

Συγκλονιστικό!

25 Ιουνίου 2020 20:02
Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της. Μια μαμά είναι μια μαμά, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το: Αυτή η σκυλίτσα φοβόταν τη σκιά της και κρυβόταν στη γωνία - Κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της με τον πλέον μοναδικό τρόπο

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκυλίτσα περιμένει να τη σκεπάσουν και να τη φιλήσουν κάθε βράδυ για να κοιμηθεί

Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο… μας αρέσει να καλομαθαίνουμε το κατοικίδιό μας είτε είναι γάτα, είτε σκύλος. Λιχουδιές αγκαλιές χάδια, ξάπλες στον καναπέ, ύπνος στο κρεβάτι μας!

Ωστόσο αυτή η χαριτωμένη σκυλίτσα που θα δεις στο παρακάτω βίντεο, είναι πιο καλομαθημένη από οποιαδήποτε άλλη αφού κάθε βράδυ ξαπλώνει στο κρεβάτι και αν δεν την σκεπασει με δυο τρεις κουβέρτες το «αφεντικό’ και δεν τη φιλήσει για καληνύχτα, δεν μπορεί να κοιμηθεί!

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Να σας θυμίσουμε και επίσης την συγκινητική ιστορία με το σκυλάκι που έσωσε μωρό από τα σκουπίδια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share