Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακό βίντεο: Υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού βυθίζει πλοίο με τορπίλη νότια της Καρπάθου!

Εντυπωσιακά βίντεο από άσκηση με πραγματικά πυρά!

25 Ιουνίου 2020 10:58
Εντυπωσιακό βίντεο: Υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού βυθίζει πλοίο με τορπίλη νότια της Καρπάθου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντυπωσιακά είναι τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ από την τελική φάση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά στην θαλάσσια περιοχή νότια της Καρπάθου.

Οι βολές περιελάμβαναν εκτοξεύσεις Κατευθυνόμενων Βλημάτων από Μονάδες Επιφανείας και Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και τορπίλης μάχης από υποβρύχιο, κατά πραγματικού στόχου επιφανείας.

Δείτε βίντεο με τις εκτοξεύσεις πυραύλων από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και με την τορπίλη από υποβρύχιο:

Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού άραξε μπροστά σε ξαπλώστρες και ομπρέλες στην Πιερία

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι σε beach bar στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας το πρωί της Τρίτης όταν και πήγαν για δουλειά.

Ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού το «Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ L176», είχε δέσει μπροστά στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες στην παραλία.

Όπως είπαν στον Ελεύθερο Τύπο οι εργαζόμενοι στο beach bar στην ευρύτερη περιοχή του Λιτοχώρου βρίσκεται σε εξέλιξη στρατιωτική άσκηση. Προσερχόμενοι στο beach bar, είδαν μεγάλη κινητικότητα του Λιμενικού Σώματος, στελέχη του οποίου επιτηρούσαν την παραλία, ενώ το αρματαγωγό ήταν στη θάλασσα σε κοντινή απόσταση.

Ξαφνικά, το πλοίο άρχισε να πλέει προς την παραλία, φτάνοντας έως το σημείο όπου σκάει το κύμα. Το συμβάν έγινε νωρίς το πρωί, πριν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι πελάτες.

Τα στελέχη του Λιμενικού από την ακτή και οι ναύτες πάνω στο πλοίο είχαν για 15 λεπτά της ώρας διάλογο, κάνοντας παράλληλα μετρήσεις. Λίγο αργότερα, το αρματαγωγό αποχώρησε από το σημείο.

Το θέαμα κατέγραψε και το beach bar ποστάροντας φωτογραφίες στο Facebook.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share