Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χταπόδι επιτέθηκε σε γυναίκα όταν αυτή προσπάθησε να το φάει ζωντανό! (video)

Επικό βίντεο!

23 Ιουνίου 2020 10:23
Χταπόδι επιτέθηκε σε γυναίκα όταν αυτή προσπάθησε να το φάει ζωντανό! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία Κινέζα προσπαθεί να φάει ένα ζωντανό χταπόδι – όταν το ζώο σφίγγει το πρόσωπό της και αρνείται να το αφήσει, σχίζοντας το δέρμα της στη διαδικασία.

Στο βίντεο, η γυναίκα, με την ονομασία “Little Seven” άρχισε να ουρλιάζει και να αγωνίζεται για να απομακρύνει το χταπόδι καθώς το θαλάσσιο πλάσμα τυλίγει τα πλοκάμια του στο πλάι του προσώπου.

Η γυναίκα ακούγετε να λέει ότι η απομάκρυνση του χταποδιού από το πρόσωπο της είναι”οδυνηρή” καθώς προσπαθεί να το αφαιρέσει.

Όταν είναι τελικά αφαίρεσε το χταπόδι από το πρόσωπό της, η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι της είχε αφήσει μια μικρή τομή στο μάγουλό της.

«Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο», λέει σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς κοιτάζει την κάμερα, προτού ενημερώσει τους θεατές ότι θα το «φάει στο επόμενο βίντεο».

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και αυτό: Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μάχη μέχρι… θανάτου μεταξύ ενός χταποδιού και μιας σμέρνας! (video)

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε βίντεο με μάχες ζώων, όπως με τα λιοντάρια που τις λατρεύετε!

Σήμερα σας έχουμε κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα μάχη μέχρι θανάτου έδωσαν μια σμέρνα και ένα χταπόδι. Η σμέρνα επιτέθηκε στο χταπόδι ενώ εκείνο προσπαθούσε να αμυνθεί μέσω της επίθεσης…

Τελικά, το χταπόδι θυσίασε ένα από τα οκτώ μέλη του για να γλιτώσει τον βέβαιο θάνατο…

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share