Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ανύπαρκτοι τσέπωσαν κάτι 50αρες": Ο Τάσος Δούσης μιλάει για το σκάνδαλο με τα 20 εκατ. ευρώ που μοίρασε η κυβέρνηση!

"Μην βάζετε στο ίδιο τσουβάλι τους..."

23 Ιουνίου 2020 10:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί από τα 20 εκατ. ευρώ που φέρεται να μοίρασε η κυβέρνηση σε μεγαλοεκδότες και δημοσιογράφους μίλησε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει σε τηλεθέαση με την εκπομπή "Εικόνες" στο Open, ξεκαθάρισε πως σε πρώτη φάση δεν πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο "τσουβάλι" μεγαλοεκδότες με δημοσιογράφους των 600 ευρώ και τόνισε πως η κυβέρνηση πρέπει να βγει και να απολογηθεί για το τι έγιναν τα 20 εκατ. ευρώ!

Που σε ποιους και με ποια κριτήρια μοιράστηκαν τα χρήματα αυτά! Αναλυτικά με ονόματα δημοσιογράφων και sites, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει "ακούσει" για κάτι ανύπαρκτους που τσέπωσαν από 50.000 ευρώ!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

"Είμαστε επαγγελματίες μαζόχες": Ο Τάσος Δούσης παίρνει θέση για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας!

Η Αθήνα άλλαξε όψη με τον Μεγάλο Περίπατο, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στις πρώτες μέρες της νέας... εποχής, με τον Τάσο Δούση να παίρνει θέση, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έκανε λόγο για... μαζοχισμό των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι αντί να χαιρόμαστε που επιτέλους η Αθήνα "ομορφαίνει" γκρινιάζουμε επειδή θα ταλαιπωρηθούμε μέχρι να συνηθίσουμε τις νέες συνθήκες!

Μάλιστα, όπως μας υπενθύμισε ο Τάσος Δούσης, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και όταν είχε γίνει πεζόδρομος η Ερμού, η οποία πλέον αποτελεί το πιο κεντρικό σημείο της πόλης!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share