Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η έγκυος γυναίκα λιγουρεύτηκε ελιές στις 3 τα ξημερώματα – Τι της έφερε τελικά ο σύζυγός της; (video)

Απίστευτος!

22 Ιουνίου 2020 08:51
Η έγκυος γυναίκα λιγουρεύτηκε ελιές στις 3 τα ξημερώματα – Τι της έφερε τελικά ο σύζυγός της; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι λιγούρες που αισθάνονται πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους είναι γνωστές. Για τους περισσότερους άντρες η ικανοποίηση αυτών των επιθυμιών, ανά πάσα στιγμή, αποτελεί μια δοκιμασία των νεύρων τους.

Όπως και για τον σύζυγο που θα δείτε στο βίντεο. Εκλήθη στις 3 τα ξημερώματα να βρει ελιές που θέλησε να φάει η εγκυμονούσα γυναίκα του.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Άνδρας φωτογραφίζει την έγκυο γυναίκα του - Ξαφνικά παρατηρεί μια απίστευτη λεπτομέρεια όταν επιστρέφει σπίτι

Παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να ψάξει για κατάστημα που διανυκτέρευε και πουλούσε ελιές. Οι αρχικές του προσπάθειες στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία. Ο νυσταγμένος άντρας μονολογούσε στο αυτοκίνητο, αναζητώντας μια λύση. Και ω του θαύματος, σκέφτηκε μια φοβερή ιδέα.

Ποια ήταν αυτή; Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε.

This husband's mission to find olives at 3am for his pregnant wife is epic! 😂

This husband's mission to find olives at 3am for his pregnant wife is epic! 😂 Credit: LadBaby

Posted by Daily Mail Video on Thursday, January 25, 2018

32χρονη μητέρα πήγε στην τουαλέτα και άρχισε να ουρλιάζει με αυτό που έπαθε - Δεν πίστευε στα μάτια της

Μια μαμά τεσσάρων παιδιών έπαθε το σοκ της ζωής της όταν πήγε στην τουαλέτα, αφού δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Διαβάστε το στο Athensmagazine.gr

Η Γκρέις Μαντσίμ, 32 ετών, δεν είχε ιδέα ότι ήταν περίπου 37 εβδομάδες έγκυος και επρόκειτο να γεννήσει καθώς δεν είχε ορατή κοιλιά, έπαιρνε το χάπι της και είχε ακόμη περίοδο.

Η Γκρέις - που ζει με τον σύζυγό της, Τζέιμς, 34 ετών, στο Λίτλχαμπτον του Δυτικού Σάσεξ - ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες για να πάει στην τουαλέτα. Καθώς καθόταν, ένιωσε την αδιαμφισβήτητη αίσθηση των νερών της να σπάζουν και έβγαλε μια τρομοκρατημένη κραυγή. Πολλά μπορούν να συμβούν σε μια γέννα, σαν αυτό το ανατριχιαστικό που συνέβη και σε αυτή εδώ την έγκυο την ώρα που γεννούσε, αλλά το να μην γνωρίζει καν ότι είσαι έγκυος είναι πραγματικά αδιανόητο.

Ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος τους, Τάιλερ, 13 ετών, έτρεξαν επειδή πίστευαν ότι «δέχτηκε επίθεση». Η Γκρέις φώναξε για να καλέσουν ασθενοφόρο, επειδή υπήρχε «κάτι που έρχεται».

Λίγες στιγμές μετά, ο Τζέιμς έπρεπε να τρέξει στην τουαλέτα και να πιάσει την κόρη του καθώς η Γκρέις γέννησε. Όταν έφτασαν οι παραϊατρικοί, η Γκρέις και η νεογέννητη Σιένα των 5 κιλών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο έλαβαν νοσηλεύτηκαν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share