Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Αυτός ο σκύλος κοιμάται ανάσκελα - Μόλις δείτε το λόγο θα σοκαριστείτε!

Απίστευτο!

21 Ιουνίου 2020 08:28
Αυτός ο σκύλος κοιμάται ανάσκελα - Μόλις δείτε το λόγο θα σοκαριστείτε!

Ένας σκύλος ράτσας Σιχ Τσου με το όνομα Πάνινγκινγκ, έχει «κλέψει» την καρδιά του Διαδικτύου και έχει γίνει viral, όχι γιατί μοιάζει με μικρό αγαπησιάρικο λούτρινο αρκουδάκι, αλλά λόγω της θέσης που κοιμάται. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο που γίνεται viral, δείτε εδώ τη συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος λέει το "τελευταίο αντίο" στο αφεντικό του.

Η ιδιοκτήτριά του Τζένες Κούα δημοσίευσε φωτογραφίες του σε σελίδα του Facebook για τους λάτρεις σκύλων στις Φιλιππίνες. Σε αυτές φαίνεται το κουτάβι να κοιμάται με την πλάτη του στο πάτωμα και την κοιλιά του εκτεθειμένη σαν άνθρωπος. Οι φωτογραφίες του αξιολάτρευτου σκύλου έγιναν viral, όπως είχε γίνει πρόσφατα η εικόνα ενός καραφλού αετού, και πλέον ο Πάνινγκινγκ έχει πάνω από 55.500 ακολούθους στο Instagram.

«Αυτή είναι θέση που κοιμάται από τότε που γεννήθηκε, επειδή εκεί αισθάνεται πιο άνετα», λέει η ιδιοκτήτριά του. Παρόλο που στις περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται να κοιμάται, η σκυλίτσα είναι πολύ παιχνιδιάρα και τρελαίνεται να είναι με τα αδέλφια της.

Η Πάνινγκινγκ είναι η μικρότερη από τα αδέλφια της και η μόνη με διαφορετικό τρίχωμα. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες την ονόμασαν «Maningning» που μεταφράζεται ως «ξεχωριστή» στα φιλιππινέζικα, εξαιτίας του διαφορετικού χρώματός της. Η κόρη της Τζένες, όμως, ήθελε το όνομα να ξεκινά από «p» και έτσι έγινε Paningning.

Ο ύπνος είναι μόνο ένα από τα χόμπι της Πάνινγκινγκ που αγαπά «να τρώει και να κοιμάται» και μερικές φορές είναι άτακτη, όπως όλα τα κουτάβια. «Για μένα, είναι απλά ένα κανονικό κουτάβι που αγαπά να κοιμάται στην πλάτη της», λέει η Τζένες, την ώρα που οι φωτογραφίες του σκύλου της γίνονται meme στο Διαδίκτυο.

Αυτός ο σκύλος περπάτησε 25 χιλιόμετρα στην έρημο - Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι έτρεξε στην έρημο 25 χιλιόμετρα στην έρημο και η ιστορία του κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που γίνεται viral, δείτε εδώ τι βρήκε αυτός ο σκύλος ενώ έσκαβε στην αυλή του σπιτιού του.

Όταν ένα μαραθωνοδρόμος επισκέφθηκε την Κίνα προκειμένου να συμμετέχει σε έναν αγώνα δεν περίμενε πως θα επέστρεφε με... συνοδεία. Μια χαριτωμένη σκυλίτσα έκανε την εμφάνιση της και άρχισε να τον ακολουθεί. Κανείς δεν πίστεψε πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδρομή δίπλα στο μαραθωνοδρόμο αλλά τους διέψευσε όλους και μάλιστα τον ακολούθησε και την επόμενη ημέρα.

Η σκυλίτσα διάνυσε συνολικά 125 χιλιόμετρα και δεν άφησε λεπτό τον μαραθωνοδρόμο από τα μάτια της. Οι διοργανωτές ωστόσο, εμφανώς συγκινημένοι με την ιστορία την έφεραν στην γραμμή του τερματισμού και της επέτρεψαν να τερματίσει με το νέο της «αφεντικό». Μάλιστα πήρε και μετάλλιο, ενώ από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

Δείτε τη συγκινητική ιστορία:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share