Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Βίκυ Κάβουρα χορεύει τσιφτετέλι και μοιράζει... "εγκεφαλικά"

Θεά!

20 Ιουνίου 2020 14:29
Η Βίκυ Κάβουρα χορεύει τσιφτετέλι και μοιράζει...

Η Βίκυ Κάβουρα αν μη τι άλλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, πόσο μάλλον όταν μια τέτοια καλλονή λικνίζεται στο ρυθμό ενός αισθησιακού τσιφτετελιού.

Η όμορφη ηθοποιός δεν εμφανίζεται πλέον και τόσο συχνά σε τηλεοπτικά πλατό, όταν όμως βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", θέλησε να κάνει την παρουσία της αισθητή και διάλεξε τον καλύτερο τρόπο για να "γράψει ιστορία".

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Πάολα και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η Βίκυ Κάβουρα σηκώθηκε και χόρεψε ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι μοιράζοντας... "εγκεφαλικά" στους καλεσμένους, ξεδιπλώνοντας το μοναδικό της ταλέντο που λίγοι γνώριζαν. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το στούντιο της συγκεκριμένη εκπομπής "τραντάζεται" από έναν χορό, δείτε εδώ το τσιφτετέλι μιας πανέμορφης ηθοποιού που "άναψε φωτιές".

Δείτε το μοναδικό χορό της Βίκυς Κάβουρα:

To αισθησιακό τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που έκανε όλο το Αζερμπαϊτζάν να παραληρεί

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του Αζερμπαϊτζάν. και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια. Η γοητευτική τραγουδίστρια τραγούδησε το "Aphrodisiac" και στη συνέχεια έδειξε τι εστί ελληνικό τσιφτετέλι! Υπό τους ήχους ενός τσιφτετελιού, η τραγουδίστρια έδειξε το ταλέντο της στο κούνημα με τη μέση της να λικνίζεται μέχρι τελικής πτώσης, κάνοντας το αντρικό κοινό να παραμιλάει! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια τραγουδίστρια αφήνει άφωνο το κοινό μιας ξένης χώρας, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που τρέλανε όλη τη Γερμανία.

Δείτε το μοναδικό χορό της τραγουδίστριας:

Τo έκανε πάλι το...θαύμα της και "γκρέμισε" το πλατό με το καυτό της τσιφτετέλι

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα και στα πόδια της έσπαγαν τα πιάτα το ένα μετά το άλλο. Η Ράνια Κωστάκη το έκανε και πάλι το... θαύμα της κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να μοιράσει απανωτά... εγκεφαλικά! Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μας χαρίζει ένα καυτό τσιφτετέλι, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε το καυτό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share