Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το "υποδειγματικό" ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που γέμισε την πίστα γαρύφαλλα

Υπέροχος!

18 Ιουνίου 2020 13:35
Το

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν ο γοητευτικός ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σταμούλη που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο να φιλοξενείται από αυτή την εκπομπή, δείτε εδώ το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου παρουσιαστή.

Δείτε το λεβέντικο χορό του:

To βαρύ ζεϊμπέκικο γοητευτικού πολίστα που "γκρέμισε" το στούντιο

O Αντώνης Βλοντάκης αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικού αθλητισμού κι ακόμα κι αν είναι low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες τα κατάφερε και στην τελευταία του εμφάνιση πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας ρε παιδιά" κι ενώ ο Δημήτρης Μπάσης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "τρελκόριτσο", ο διάσημος πολίστας και ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του. Αυτό βέβαια δεν ήταν το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας καθήλωσε, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολίστα:

To υποδειγματικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που σήκωσε το στούντιο "στον αέρα"

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο ηθοποιός και μοντέλο Γιώργος Παράσχος που σηκώθηκε να χορέψει το "Ήλιε μου σε παρακαλώ" όσο η Κώστας Μακεδόνας βρισκόταν στην πίστα και μας ξάφνιασε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως "σείστηκε" το στούντιο με τους υπόλοιπους καλεσμένους να καταχειροκροτούν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ τι συνέβη σε προηγούμενη εμφάνιση του στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share