Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Είμαστε επαγγελματίες μαζόχες": Ο Τάσος Δούσης παίρνει θέση για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας!

"Βρίζουμε τον Δήμαρχο ενώ πριν 30 μέρες..."

18 Ιουνίου 2020 10:43
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθήνα άλλαξε όψη με τον Μεγάλο Περίπατο, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στις πρώτες μέρες της νέας... εποχής, με τον Τάσο Δούση να παίρνει θέση, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έκανε λόγο για... μαζοχισμό των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι αντί να χαιρόμαστε που επιτέλους η Αθήνα "ομορφαίνει" γκρινιάζουμε επειδή θα ταλαιπωρηθούμε μέχρι να συνηθίσουμε τις νέες συνθήκες!

Μάλιστα, όπως μας υπενθύμισε ο Τάσος Δούσης, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και όταν είχε γίνει πεζόδρομος η Ερμού, η οποία πλέον αποτελεί το πιο κεντρικό σημείο της πόλης!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

"Ντροπή ρε, ξεφτιλισμένοι άντρες...": Ο Τάσος Δούσης ξεσπά για τον χλευασμό της 34χρονης με τo βιτριόλι!

Θέση για τα εμετικά σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πήρε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

O γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης δεν γινόταν να μην τοποθετηθεί σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση και την σύλληψη της 35χρονης δράστριας! Ωστόσο δεν στάθηκε εκεί αλλά στους... ξεφτιλισμένους άντρες οι οποίοι "χλευάζουν" την 34χρονη με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και την κατηγορούν ότι "χώθηκε" στο ζευγάρι!

Ο Τάσος Δούσης ξεσπά και βάζει ορισμένους... μάγκες στην θέση τους που τολμούν να γράφουν για μια κοπέλα "τα ήθελε ο..." την στιγμή που αυτός ο άνθρωπος είναι στα τάρταρα!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share