Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στην πίστα με τον Πάνο Κιάμο - Ξεβιδώθηκε κανονικά

Και όχι μόνο τσιφτετέλι...

14 Ιουνίου 2020 15:48
Χόρεψε τσιφτετέλι πάνω στην πίστα με τον Πάνο Κιάμο - Ξεβιδώθηκε κανονικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η φανατική θαυμάστρια άδραξε την ευκαιρία και ανέβηκε πάνω στην πίστα, που τραγούδαγε ο Πάνος Κιάμος, και ξεκίνησε να χορεύει τσιφτετέλι.

Ήταν η στιγμή που η θαυμάστρια του Πάνου Κιάμου σε εμφάνιση του στα ΑΣΤΕΡΙΑ live της Πάτρας , ανέβηκε στην πίστα και άρχισε τα δικά της χορευτικά κόλπα, και το δικό της τσιφτετέλι. Έχουμε δει μέχρι και γιαγιάδες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά αυτό παρακάτω δεν περιγράφεται με λόγια.

Δείτε το σχετικό βίντεο από και θα καταλάβετε

Το ντύσιμο του γαμπρού και το τσιφτετέλι του - Τα έσπασε όλα

Μια παράδοση αποτελεί το ντύσιμο του γαμπρού πριν από το γάμο, που γίνεται σε ένα εορταστικό κλίμα. Ο γαμπρός πριν " τον κρεμάσουν" τον ντύνουν και ξεσαλώνει χορεύοντας τσιφτετέλι.

Το τσιφτετέλι σόλο σε γάμο στην Αυγή Λαγκαδά έχει προκαλέσει χαμό, ενώ μας δείχνουν τις παραδόσεις που επικρατούν στην περιοχή αυτή. Κουμπάροι και συγγενείς χορεύουν όλοι μαζί, ενώ βλέπουμε να παίζουν παραδοσιακά όργανα, όπως το κλαρίνο.

Θαυμάστε τον γαμπρό, που όλο χαρά ντύνεται και ζει μια από τις τελευταίες στιγμές πριν νοικοκυρευτεί. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις νύφες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά και οι άνδρες παρακάτω δίνουν την ψυχή τους.

Τσιφτετέλι γιαγιάς σε κέντρο διασκέδασης που βάζει "κάτω" τις 30χρονες - Απολαύστε την

Ένα τσιφτετέλι που θα ζήλευαν πολλές νέες γυναίκες, αφού η γιαγιά δίνει την ψυχή της και το καταευχαριστιέται. Μας αποδεικνύει πως δεν παίζει ρόλο η εικόνα, αλλά το να ζεις την στιγμή.

Έχουμε δει νύφες και καυτές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα μας τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον. Η γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι σε κέντρο διασκέδασης στην Ζάκυνθο, και την θαυμάζουμε. Μακάρι όταν φτάσουμε τα χρόνια της να έχουμε την ενέργεια της και την όρεξη για ζωή.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share