Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Έβαλε 10 κουτάβια στην μπανιέρα και άνοιξε τη βρύση - Τότε το ένα από αυτά...

Δείτε τι έκανε

14 Ιουνίου 2020 13:45
Έβαλε 10 κουτάβια στην μπανιέρα και άνοιξε τη βρύση - Τότε το ένα από αυτά...
Από Δανάη Πάλμου

Έβαλε 10 κουτάβια στη μπανιέρα και άνοιξε τη βρύση. Όταν το νερό άρχισε να τρέχει, το ένα από αυτά, έκανε κάτι που θα σας κάνει να "λιώσετε".

Ετοιμαστείτε γιατί πρόκειται να ερωτευτείτε! 10 κουταβάκια, η μητέρα των οποίων πέθανε πριν καν προλάβει να τα θηλάσει, υιοθετήθηκαν από την οργάνωση Doggie Protective Services (DPS), τα τάισαν με μπιμπερό και τα μεγάλωσαν με αστείρευτη αγάπη και στοργή!

Ήταν μία κουραστική διαδικασία με τόσα σκυλάκια, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο, και σώθηκαν όπως και αυτός εδώ ο ταλαιπωρημένος αδέσποτος σκύλος. Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε τον Ιούνιο του 2015 και μέχρι τον Αύγουστο όλα τα κουταβάκια είχαν υιοθετηθεί από οικογένειες.

Σκύλος βουτάει στο νερό και τραβάει αυτό το κοριτσάκι - Θα πάθετε πλάκα με τον λόγο

Αυτός ο σκύλος βουτάει στο νερό και τράβηξε από την μπλούζα αυτό το μικρό κοριτσάκι. Ο λόγος που το έκανε όμως θα σας αφήσει άφωνους.

Τα σκυλιά είναι πολύ δεμένα με τα μικρά παιδιά, και μπορούν να κάνουν τα πάντα, σαν αυτό που έκανε αυτό το αγοράκι όταν του είπαν ότι το σκυλάκι του θα πέθαινε. Αυτή παρακάτω είναι η στιγμή που ένας σκύλος διασώζει ένα μικρό κορίτσι από τα κύματα, επειδή νόμιζε ότι το παιδί δυσκολευόταν να βγει μόνο του από τη θάλασσα.

Ο Matyas κολυμπούσε στη θάλασσα κοντά στο Gouville-sur-Mer της Γαλλίας, με την εγγονή του ιδιοκτήτη του, όταν τα κύματα άρχισαν να σπρώχνουν προς την ακτή το κορίτσι.

Ο σκυλάκος κατάλαβε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να συνεχίσει η μικρή την κολύμβησή της, γι’ αυτό την άρπαξε απαλά από τη μπλούζα με τα δόντια του και την έσπρωξε προς την παραλία. Η μικρή, όμως, το βρήκε αυτό πολύ διασκεδαστικό και ξέσπασε σε γέλια καθώς ο σκύλος προσπαθούσε να τη σώσει!

Ο Matyas τράβηξε το κοριτσάκι μέχρι ένα αρκετά ασφαλές σημείο και άφησε τη μπλούζα του. Το βίντεο, που γυρίστηκε στις 3 Αυγούστου του 2018, έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές από τότε που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν την αξιολάτρευτη στιγμή.

“Είναι ωραίο να έχεις γύρω σου ένα τόσο έξυπνο σκυλί… προσέχει το μικρό κορίτσι καλύτερα από πολλούς ενήλικες,” έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε: “Την προστατεύει. Πόσο γλυκό σκυλάκι!”

Δείτε την αξιολάτρευτη στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share