Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το ντύσιμο του γαμπρού και το τσιφτετέλι του - Τα έσπασε όλα

Δείτε τον

13 Ιουνίου 2020 16:15
Το ντύσιμο του γαμπρού και το τσιφτετέλι του - Τα έσπασε όλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια παράδοση αποτελεί το ντύσιμο του γαμπρού πριν από το γάμο, που γίνεται σε ένα εορταστικό κλίμα. Ο γαμπρός πριν " τον κρεμάσουν" τον ντύνουν και ξεσαλώνει χορεύοντας τσιφτετέλι.

Το τσιφτετέλι σόλο σε γάμο στην Αυγή Λαγκαδά έχει προκαλέσει χαμό, ενώ μας δείχνουν τις παραδόσεις που επικρατούν στην περιοχή αυτή. Κουμπάροι και συγγενείς χορεύουν όλοι μαζί, ενώ βλέπουμε να παίζουν παραδοσιακά όργανα, όπως το κλαρίνο.

Θαυμάστε τον γαμπρό, που όλο χαρά ντύνεται και ζει μια από τις τελευταίες στιγμές πριν νοικοκυρευτεί. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις νύφες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά και οι άνδρες παρακάτω δίνουν την ψυχή τους.

Τσιφτετέλι γιαγιάς σε κέντρο διασκέδασης που βάζει "κάτω" τις 30χρονες - Απολαύστε την

Ένα τσιφτετέλι που θα ζήλευαν πολλές νέες γυναίκες, αφού η γιαγιά δίνει την ψυχή της και το καταευχαριστιέται. Μας αποδεικνύει πως δεν παίζει ρόλο η εικόνα, αλλά το να ζεις την στιγμή.

Έχουμε δει νύφες και καυτές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα μας τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον. Η γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι σε κέντρο διασκέδασης στην Ζάκυνθο, και την θαυμάζουμε. Μακάρι όταν φτάσουμε τα χρόνια της να έχουμε την ενέργεια της και την όρεξη για ζωή.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Καλλονή ξανθιά χόρεψε τσιφτετέλι στο γάμο της και "τρέλανε" όλους τους καλεσμένους

Μια όμορφη ξανθιά, φαίνεται να το ευχαριστήθηκε στο γάμο της, αφού δε σταμάτησε να χορεύει. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της.

Το βίντεο έχει προκαλέσει "χαμό", αφού έχει 78.256 προβολές. Η κούκλα νύφη γλεντάει με τη ψυχή της, τη μεγάλη αυτή ημέρα, και "παρασέρνει" με το χορό της μια φίλη της. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε, όπως και μία ακόμα νύφη -δείτε εδώ τι είχε γίνει σε έναν άλλο γάμο-.

Η καλλονή χορεύει μέχρι τελικής πτώσης και χαίρεται την ημέρα της. Δείτε το βίντεο με το χορό της παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share