Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό το πρόβατο ζει για χρόνια μαζί με σκύλους - Η μετάλλαξη που του συνέβη είναι απίστευτη

Δεν πάει το μυαλό σας

13 Ιουνίου 2020 12:13
Αυτό το πρόβατο ζει για χρόνια μαζί με σκύλους - Η μετάλλαξη που του συνέβη είναι απίστευτη
Από Δανάη Πάλμου

Το πρόβατο παρακάτω μεγάλωσε μαζί με σκυλιά και άλλαξε οριστικά. Θα "λιώσετε" όταν δείτε πώς συμπεριφέρεται και την τρομερή αλλαγή στον χαρακτήρα του.

Αυτό το προβατάκι με το όνομα Pet πιστεύει ότι είναι ίδιο με τα σκυλιά. Από πολύ μικρή ηλικία μεγάλωνε παρέα με τα σκυλιά της οικογένειας, και πλέον είναι ένα με αυτά. Μπορεί κάποιοι να βάζουν σκύλους να φυλάνε τα πρόβατά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Σήμερα παίζει και συμπεριφέρεται όπως τα σκυλιά και τρέχει πάνω κάτω όπως δεν έχουμε ξανά δει κάποιο άλλο πρόβατο.

Στο παρακάτω βίντεο που γυρίστηκε στο Highlands της Σκωτίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι αγαπά πολύ τα σκυλιά και την οικογένεια και συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά.

Σκύλος βουτάει στο νερό και τραβάει αυτό το κοριτσάκι - Θα πάθετε πλάκα με τον λόγο

Αυτός ο σκύλος βουτάει στο νερό και τράβηξε από την μπλούζα αυτό το μικρό κοριτσάκι. Ο λόγος που το έκανε όμως θα σας αφήσει άφωνους.

Τα σκυλιά είναι πολύ δεμένα με τα μικρά παιδιά, και μπορούν να κάνουν τα πάντα, σαν αυτό που έκανε αυτό το αγοράκι όταν του είπαν ότι το σκυλάκι του θα πέθαινε. Αυτή παρακάτω είναι η στιγμή που ένας σκύλος διασώζει ένα μικρό κορίτσι από τα κύματα, επειδή νόμιζε ότι το παιδί δυσκολευόταν να βγει μόνο του από τη θάλασσα.

Ο Matyas κολυμπούσε στη θάλασσα κοντά στο Gouville-sur-Mer της Γαλλίας, με την εγγονή του ιδιοκτήτη του, όταν τα κύματα άρχισαν να σπρώχνουν προς την ακτή το κορίτσι.

Ο σκυλάκος κατάλαβε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο να συνεχίσει η μικρή την κολύμβησή της, γι’ αυτό την άρπαξε απαλά από τη μπλούζα με τα δόντια του και την έσπρωξε προς την παραλία. Η μικρή, όμως, το βρήκε αυτό πολύ διασκεδαστικό και ξέσπασε σε γέλια καθώς ο σκύλος προσπαθούσε να τη σώσει!

Ο Matyas τράβηξε το κοριτσάκι μέχρι ένα αρκετά ασφαλές σημείο και άφησε τη μπλούζα του. Το βίντεο, που γυρίστηκε στις 3 Αυγούστου του 2018, έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές από τότε που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν την αξιολάτρευτη στιγμή.

“Είναι ωραίο να έχεις γύρω σου ένα τόσο έξυπνο σκυλί… προσέχει το μικρό κορίτσι καλύτερα από πολλούς ενήλικες,” έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε: “Την προστατεύει. Πόσο γλυκό σκυλάκι!”

Δείτε την αξιολάτρευτη στιγμή στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share