Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Πύθωνας κάνει αγκαλιά του θανάτου σε τίγρη…Το βίντεο κόβει την ανάσα

Τιτανομαχία

11 Ιουνίου 2020 09:27
Πύθωνας κάνει αγκαλιά του θανάτου σε τίγρη…Το βίντεο κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τίγρης δέχεται επίθεση από έναν πύθωνα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Τι θα γίνει στην απίθανη τιτανομαχία;

Μπορεί να νομίζετε ότι η τίγρης είναι πιο δυνατό ζώο, και μπορεί να ξεφύγει γρήγορα από τα άλλα ζώα που την καταδιώκουν, ωστόσο αν πιάσει κάτι με δύναμη ο πύθωνας και το σφίξει...τότε χλωμά τα πράγματα. Μετά από τη μάχη τίγρης με αρκούδα που κόβει την ανάσα, ακόμα μια που θα σας σοκάρει.

Η τίγρης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να απομακρύνει το φίδι, που συνεχίζει να την σφίγγει και να την αγκαλιάζει. Δείτε την μάχη και άλλες μάχες στο βίντεο:

Αυτή η τίγρης κάνει επίθεση σε παιδάκι μέσα στο ζωολογικό κήπο - Κόβει την ανάσα το βίντεο

Τα άγρια ζώα, όπως και οι τίγρεις, έχουν άγρια ένστικτα, όσο εξημερωμένα και αν είναι. Αυτό που συνέβη στο ζωολογικό κήπο... το αποδεικνύει.

Ένα μικρό αγόρι κατά την επίσκεψή του με τη συνοδεία του πατέρα του, στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου, έζησε κάτι που σίγουρα κανένας μας δεν θα ήθελε να ζήσει. Ενώ έβγαζε φωτογραφίας μπροστά από μια τίγρη, εκείνη τον θεώρησε θήραμα της και ξεκίνησε την επίθεση.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και σ' αυτό φαίνεται η τίγρης, να κάνει αργά βήματα στην αρχή, ώστε να πλησιάσει το αγοράκι με τον πιο "αθόρυβο" τρόπο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να ταΐσει μια τίγρη μέσα στο κλουβί της, αλλά εκείνη είχε άλλες βλέψεις...

Κάποια στιγμή το αγόρι γυρίζει και την κοιτάει και αυτή σάστισε. Όταν ο μικρός γυρίζει και πάλι μπροστά, η τίγρης εξαπολύει την επίθεσή της, πηδώντας με ανοικτά τα πόδια της για να τον αρπάξει. Καταλήγει για καλή τύχη πάνω στο προστατευτικό τζάμι.

"Ο γιος μου ήταν στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου σήμερα" έγραψε ο πατέρας του παιδιού σε ανάρτησή του στο twitter την Κυριακή, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο:

Τιτανομαχία: Μια τίγρης επιτίθεται σε μια αρκούδα - Η συνέχεια θα σας κάνει να "παγώσετε"

Αυτή η τίγρης φάνηκε ιδιαίτερα θαρραλέα καθώς τόλμησε να επιτεθεί σε μια αρκούδα με τον πιο προκλητικό τρόπο.

Η μάχη φαινόταν απ' την αρχή πως δεν θα είχε καλή κατάληξη για ένα από τα δύο ζώα μιας και όταν "τσακώνονται" άγρια ζώα δεν είναι ένας τυπικός καβγάς. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης πρωταγωνιστεί σε μια μάχη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης επιτέθηκε σε μια κατσίκα.

Την άγρια μάχη ανάμεσα στα δύο ζώα κατέγραψε κάμερα και οι εικόνες είναι πραγματικά σκληρές.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share