Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

30χρονος ήθελε μια φωτογραφία με το λιοντάρι: Δευτερόλεπτα μετά εξελίχθηκε στον χειρότερο εφιάλτη του

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

10 Ιουνίου 2020 11:18
30χρονος ήθελε μια φωτογραφία με το λιοντάρι: Δευτερόλεπτα μετά εξελίχθηκε στον χειρότερο εφιάλτη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουρίστας ενώ ήταν σε σαφάρι στην Τανζανία, πίστεψε ότι θα μπορούσε να χαϊδέψει ένα λιοντάρι που φαινόταν ήρεμο, χωρίς επιπτώσεις.

Έτσι, άνοιξε το παράθυρο του τζιπ στο οποίο επέβαινε και άπλωσε το χέρι να το χαϊδέψει. Ωστόσο το λιοντάρι αντί άλλης ανταπόκρισης, γρύλισε δείχνοντας του ότι ενοχλείται με την κίνησή του. Τότε, ήταν που το παράθυρο του τζιπ έκλεισε αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

«Μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τη ζωή σου ή να εκδιωχθείς από ένα εθνικό πάρκο κάνοντας κάτι τέτοιο» προειδοποιεί το σχόλιο του καταφύγιου άγρια ζωής Serengeti National Park, στην Τανζανία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εθνικό πάρκο Serengeti National Park ζητά από τους επισκέπτες να μην πλησιάζουν τα άγρια ζώα, αφού συχνά τα λιοντάρια μονομαχούν και μεταξύ τους.

Απαιτείται μια απόσταση τουλάχιστον 25 μέτρων, σημειώνει η εφημερίδα Daily Mail.

Λιοντάρι παίρνει στο «κυνήγι» μια αρκούδα - Όταν μάθετε το λόγο θα συγκινηθείτε

Πολλές επικές μάχες παρακολουθούμε στην φύση ανάμεσα σε πανίσχυρα ζώα, με το λιοντάρι και την αρκούδα να είναι δύο εξ αυτών, προσφέροντας μια άγρια ομορφιά.

Σε μια περίπτωση, λοιπόν, το λιοντάρι παίρνει... στο κυνήγι την αρκούδα και την αναγκάζει αρχικά σε μάχη και, ύστερα, σε φυγή, για ένα λόγο, που η αλήθεια είναι πως συγκινεί, μόλις παρακολουθήσει κανείς το βίντεο, όπως και στην περίπτωση του ξεχασμένου λιονταριού, που ζούσε μόνο του για 20 χρόνια σε ένα φορτηγό.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που το λιοντάρι «κυνήγησε» την αρκούδα, είναι ότι θέλησε να προστατεύσει ένα μωρό βίσωνα. Η αρκούδα είχε... μυριστεί, όπως θα δούμε στην αρχή, τη λεία της και έσπευσε να καταβροχθίσει το μικρό, με το γονέα του να μοιάζει να το έχει χάσει.

Σε κάποιο σημείο, όμως, επενέβη το λιοντάρι, για να επιβάλει την τάξη. Κι αφού πρώτα πάλεψαν για λίγο, η αρκούδα... το έβαλε στα πόδια, με τον «βασιλιά της ζούγκλας» να αποκαθιστά στην ισορροπία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share