Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 7 αδέρφια της νύφης γύρισαν πλάτη στους καλεσμένους την ώρα της δεξίωσης. Κανείς δεν είχε ιδέα τι θα ακολουθούσε!

Απίστευτο!

10 Ιουνίου 2020 08:08
Τα 7 αδέρφια της νύφης γύρισαν πλάτη στους καλεσμένους την ώρα της δεξίωσης. Κανείς δεν είχε ιδέα τι θα ακολουθούσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να περιβάλλεται κανείς από την οικογένειά του την ημέρα του γάμου του, είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα.

Το συναίσθημα αυτό, είναι πραγματικά ανεκτίμητο. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε τα επτά αδέρφια μια νύφης, να της κάνουν το πιο όμορφο δώρο γάμου. Αυτό που της είχαν ετοιμάσει, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της.

Τα αδέρφια της, που ήταν σε ηλικίες από 15 έως και 46 ετών, την ώρα της δεξίωσης του γάμου εκτέλεσαν μια χορογραφία με τη βοήθεια μιας βρετανικής σχολής χορού. Με τη χορογραφία αυτή, ήθελαν να δείξουν στην αδερφή τους, ότι θα είναι για πάντα δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

Στη χορογραφία, έπαιξαν πολλά τραγούδια όπως το «Thriller» του Michael Jackson και το «All The Single Ladies» της Beyonce. Η παράσταση που έδωσαν ήταν καταπληκτική και εντυπωσίασε τους πάντες. Ισχυρίζονται πως προετοιμάστηκαν για αυτή, κάνοντας μόνο έξι ώρες πρόβες. Η αδερφή τους, ξετρελάθηκε με τη χορογραφία και δάκρυσε από συγκίνηση.

Να σας θυμίσουμε επίσης το αντίστοιχο θέμα που σας άφησε άφωνους: Η νύφη περίμενε το γαμπρό να έρθει στο γάμο αλλά εκείνος..."Πάγωσαν" όλοι με αυτό που έκανε

Δείτε την υπέροχη χορογραφία στο βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Αυτή η φωτογραφία έχει προκαλέσει σάλο - Παρατηρήστε τι κάνει στη νύφη η πεθερά...

Αυτή η οικογενειακή φωτογραφία έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο, και όχι άδικα. Μόλις δείτε αυτό που έκανε η πεθερά στη νύφη της θα καταλάβετε.

Οι πεθερές με τις νύφες δεν τα πάνε πάντα πολύ καλά, και αυτό δεν είναι βέβαια μονάχα ελληνικό φαινόμενο. Και γίνεται ακόμα χειρότερο σε περίπτωση διαζυγίου. Μπορούν να χαλάσουν ακόμα και την στιγμή του γάμου, όπως έκανε και αυτή που θα δείτε εδώ.

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι για αυτές και οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Έχεις βγει αναμνηστικές φωτογραφίες με όλη την οικογένεια, σε ωραίο φόντο αλλά η πρώην νύφη στα χαλάει.

Τι κάνεις; Να’ναι καλά το photoshop. Δείτε την φώτο με την νύφη που έγινε… μπουκάλι μπύρας και σαρώνει στο διαδίκτυο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share