Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

To υποδειγματικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που σήκωσε το στούντιο "στον αέρα"

Μοναδικός!

9 Ιουνίου 2020 14:22
To υποδειγματικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που σήκωσε το στούντιο

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο ηθοποιός και μοντέλο Γιώργος Παράσχος που σηκώθηκε να χορέψει το "Ήλιε μου σε παρακαλώ" όσο η Κώστας Μακεδόνας βρισκόταν στην πίστα και μας ξάφνιασε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως "σείστηκε" το στούντιο με τους υπόλοιπους καλεσμένους να καταχειροκροτούν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ τι συνέβη σε προηγούμενη εμφάνιση του στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το θρυλικό ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Ο χορός του ανατριχιάζει

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έχει χορέψει ένα από τα πιο βαριά και αντρίκια ζεϊμπέκικα στην ιστορία, το οποίο έχει μείνει αξέχαστο και ανατριχιάζει όσους το βλέπουν σήμερα.

Έχει αφήσει ιστορία και πολλοί υποστηρίζουν ότι παραμένει αθάνατος στη μνήμη. Το ζεϊμπέκικο αυτό είναι απόδειξη ότι μένει χαραγμένος στην ιστορία, όπως και αυτός ο ηθοποιός εδώ.

Είναι ένα απόσπασμα από την ταινία που πρωταγωνίστησε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, " Η νεράιδα και το παλικάρι", και έχει μαζέψει 598.646 προβολές.

Απολαύστε τον:

98χρονη γιαγιά χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο στο γάμο της εγγονής της (Video)

Το καλύτερο ζεϊμπέκικο χόρεψε μια 98χρονη γιαγιά στο γάμο της εγγονή της. Παράλληλα, ίσως αυτό που θα δείτε στο βίντεο είναι το κορυφαίο και πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει τις 5 εκατομμύρια προβολές.

Ο λόγος για τη γιαγιά Δήμητρα, που παρά τα 98 της χρόνια (!) σηκώνεται στον γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο και χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και μάλιστα τη «Ρόζα» του Μητροπάνου.

Μάλιστα, η γιαγιάκα, όπως φαίνεται από 1.20 λεπτό του βίντεο συνεχίζει το ζεϊμπέκικο μόνη της, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των δικών της και των καλεσμένων του γάμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αξιολάτρευτη γιαγιά, ειδικά από το 1.20 και έπειτα:

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share