Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

23χρονος τραβούσε βίντεο με την κάμερα ενώ χόρευε - Ξαφνικά "πάγωσε" με την φιγούρα που εμφανίστηκε πίσω του!

Έμεινε "παγωτό"

9 Ιουνίου 2020 12:58
23χρονος τραβούσε βίντεο με την κάμερα ενώ χόρευε - Ξαφνικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral αν και για λάθος λόγους έγινε ένα βίντεο που ανέβασε με την κάμερά του ένας 23χρονος χρήστης του TikTok με μια «περίεργη, σκοτεινή φιγούρα» να εμφανίζεται πίσω του ενώ ισχυρίζεται ότι μένει μόνος.

Ο Ρούμπεν, όπως είναι το όνομά του στο TikTok, στο οποίο έχει προκαλεί πάταγος με νέο challenge, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έκανε μια χορογραφία. Στην περιγραφή του ποστ του έγραφε «είμαι μόνος στο σπίτι και έμαθα έναν από τους χορούς του Tik Tok, που έχω φτάσει;!».

Όσοι παρακολούθησαν το βίντεο όμως, αντί να συγκεντρωθούν στις φιγούρες του Reuben, στάθηκαν σε «κάτι» που εμφανίζεται στη σκάλα πίσω του. Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται μια θολή φιγούρα να στέκεται στο κεφαλόσκαλο και έπειτα εξαφανίζεται. Τώρα αν ήταν φάντασμα, ποντίκι, ο σκύλος του ή τελικά απλά δεν ήταν μόνος του στο σπίτι... θα δείξει!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αναπηρική καρέκλα νεκρού άνδρα να κινείται μόνη της - Θα σας ανατριχιάσει όταν το δείτε

Το προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτο, όταν οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αναπηρική καρέκλα ενός νεκρού να κινείται μόνη της! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Πιστεύεται ότι η καρέκλα χρησιμοποιήθηκε από το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, όταν πέθανε στο νοσοκομείο στο Ούντον Τάνι, στη βόρεια Ταϊλάνδη. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε ένα γραφείο, όταν κάμερα κατέγραψε το βράδυ να μετακινούνται οι καρέκλες και ανοιγοκλείνουν τα συρτάρια και οι πόρτες.

Το βίντεο από τις 23 Μαΐου δείχνει ότι η αναπηρική καρέκλα κυλά μόνη της αργά από τη μια γωνία στην άλλη, προχωρώντας προς τα εμπρός σε μια ράμπα. Σε ένα σημείο, η αναπηρική καρέκλα (και πιθανώς το «φάντασμα») φαίνεται να κινείται προς τα πίσω, πριν σταματήσει κοντά στο σημείο εκκίνησης. Το παράξενο περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στους εργαζομένους του νοσοκομείου όταν βρήκαν την αναπηρική καρέκλα εκτός θέσης το επόμενο πρωί.

Ο Τανασάκ Παγκντεούνατ, διευθυντής του τοπικού νοσοκομείου Ban Kham Doung επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα, που κανείς δεν θα μπορούσε να ελέγξει.

Είπε: «Ήταν μια θυελλώδη νύχτα και πιστεύουμε ότι η αναπηρική καρέκλα μπορεί να μεταφέρθηκε από τον αέρα». Ο Τανασάκ πρόσθεσε ότι την δώρησε ο πρώην ιδιοκτήτης της, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο.

Είπε: «Παρόλο που ο άνεμος μπορεί να φυσούσε την καρέκλα, σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε μια βουδιστική ιερή τελετή για να κάνουμε προσευχές και να σεβαστούμε το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, ώστε να είμαστε ασφαλείς».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share