Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αμαρτωλό τσιφτετέλι λαμπερής Ελληνίδας που έκανε μέχρι και τον Γονίδη να χορέψει (video)

Κόλαση

9 Ιουνίου 2020 11:40
Το αμαρτωλό τσιφτετέλι λαμπερής Ελληνίδας που έκανε μέχρι και τον Γονίδη να χορέψει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα τσιφτετέλια που έμειναν στην ιστορία του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" ήταν αυτό της Έρρικας Πρεζεράκου πριν από αρκετά χρόνια!

Η συγκεκριμένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ήταν αφιερωμένη στα 45 χρόνια της ελληνικής δισκογραφίας του Μίλτου Καρατζά με προσκεκλημένους σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Η Ερρικα Πρεζεράκου σηκώθηκε στο τραγούδι του Γονίδη

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που έδωσαν το παρών, οι Χρήστος Κυριαζής, Σταμάτης Γονίδης, Κώστας Τουρνάς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Δάντης, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Βουρλιώτης, Κωνσταντίνα. Οταν μάλιστα ο Σταμάτης Γονίδης πήρε το μικρόφωνο, η Ερρικά Πρεζεράκου, που έχει ξαναχορέψει στην εκπομπή, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και χόρεψε τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μια αγάπη δεν τελειώνει».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αλλαγές "βόμβα" για το Σπύρο Παπαδόπουλο - "Χαμός" στο πλατό του

Μια απίστευτη φωτογραφία από την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από το Happy Day. Οι αλλαγές λόγω του κορωνοϊού, είναι αρκετές. Συγκεκριμένα, θα δούμε τους καλεσμένους να κάθονται σε... διαβάστε περισσότερα για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο Youweekly.gr

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι πανέμορφης χορεύτριας που αναστάτωσε όλο το στούντιο

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι είναι σίγουρο πως όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον όταν μια τέτοια γυναίκα είναι και επαγγελματίας χορεύτρια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχουν χαρίσει άφθονες στιγμές θαυμασμού υπέροχων χορών, μία ακόμη μας χάρισε κι αυτή η μελαχρινή καλλονή χορεύοντας και τρελαίνοντας τους πάντες.

Ο λόγος για τη χορεύτρια και ηθοποιό Αναστασία Δρακά που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing With the Stars και την έχουμε θαυμάσει πάμπολλες φορές να χορεύει. Όσες φορές όμως κι αν τη δούμε δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το ταλέντο της δεν περιορίζεται στους λάτιν χορούς αλλά είναι εξίσου καλή έως και καθηλωτική όταν χορεύει τσιφτετέλι, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε καλεσμένη στο ίδιο πλατό.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Ζαχαρίας Καρούνης και τραγουδούσε η γνωστή χορεύτρια, χόρευε τσιφτετέλι και με τα λικνίσματα της μοίραζε εγκεφαλικά!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share