Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Αυτό το μικρό πολικό αρκουδάκι έχασε τη μαμά του όταν ήταν 6 ημερών - Αυτό που έγινε στη συνέχεια μας έκανε να δακρύσουμε

Συγκινητικό!

7 Ιουνίου 2020 09:16
Αυτό το μικρό πολικό αρκουδάκι έχασε τη μαμά του όταν ήταν 6 ημερών - Αυτό που έγινε στη συνέχεια μας έκανε να δακρύσουμε
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Μπορεί οι αρκούδες να μην φημίζονται για την κοινωνικότητα τους και να μην θεωρούνται και τα πιο φιλικά ζώα όμως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταφέρει να μας συγκινήσουν όπως ακριβώς και αυτό το πολικό αρκουδάκι.

Η Νόρα γεννήθηκε σε ένα ζωολογικό κήπο και εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της όταν ήταν μόλις έξι ημερών. Το χαριτωμένο πολικό αρκουδάκι ήταν κακόκεφο για μέρες και δεν έτρωγε καν. Αυτό που έγινε λίγες ημέρες αργότερα συγκίνησε τους πάντες και το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου. Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστή μια αρκούδα που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που μια αρκούδα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αρκούδα πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει

Εάν αφήσετε ποτέ το αυτοκίνητό σας χωρίς επίβλεψη σε μια δασώδη περιοχή και δείτε μια αρκούδα να πλησιάζει, βάλτε τις φωνές. Αποδεικνύεται ότι είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Ενώ δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτήν την κατάσταση, για να ξέρω πώς θα αντιδρούσα, βλέπουμε μια ομάδα φίλων στο βίντεο να έχουν τρομοκρατηθεί, όταν μια περίεργη αρκούδα πηγαίνει προς την ασημένια Mercedes τους. Σε αντίθεση αυτό το 12χρονο αγόρι παρέμεινε ψύχραιμο, όταν άρχισε να τον κυνηγάει μια αρκούδα, για αυτό και η αντίδραση εξαρτάται από το άτομο.

Οι φίλοι μαγνητοσκοπούσαν το βίντεο από την κορυφή ενός λόφου, και παρατήρησαν το πλάσμα καθώς περνούσε μέσα από το δάσος.

Μία από τις γυναίκες φάνηκε να αισθάνεται ότι κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί καθώς ακούγεται να ρωτά έναν άλλο φίλο: «Είστε σίγουροι ότι έχετε κλειδώσει την πόρτα;» Η απάντησή τους ήταν ακατανόητη, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι ήταν ανοιχτή. Τότε άρχισαν να φωνάζουν...

Ένας άντρας προτείνει στον ιδιοκτήτη της Mercedes να «τρέξει και να κλείσει [την] πόρτα» προτού φτάσει η αρκούδα, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είχαν χρόνο για αυτό καθώς το πλάσμα περπάτησε προς το αυτοκίνητο και σηκώθηκε στα δύο του πόδια, για να δει μέσα από το παράθυρο.

Τράβηξαν την προσοχή της αρκούδας, η οποία γύρισε να κοιτάξει την ομάδα με ένα βλέμμα, που θα μπορούσε να προκαλέσει μόνο σύγχυση. Φαίνεται σαν να προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητο, και για καλή τους τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αφού δεν τραυματίστηκε κανείς.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share