Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος όρμηξε πάνω στο μικρό παιδί και άρχισε να το δαγκώνει - Δείτε όμως τι έγινε, όταν εμφανίστηκε η γάτα... (Video)

Σοκαριστικό

6 Ιουνίου 2020 07:35
Σκύλος όρμηξε πάνω στο μικρό παιδί και άρχισε να το δαγκώνει - Δείτε όμως τι έγινε, όταν εμφανίστηκε η γάτα... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα μικρό παιδί παίζει στο δρόμο, όταν χωρίς κάποιον προφανή λόγο ένα σκυλί εμφανίζεται και επιτίθεται στο αγόρι. Το δάγκωμα είναι άσχημο, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. Ενώ, μια ιδιοκτήτρια σκύλου έμεινε χωρίς λόγια αφού είδε τον τετράποδο φίλο της να κάθεται στον καναπέ με το νέο του παιχνίδι, το οποίο κάτι της θύμιζε.

Σαν κεραυνός, η γάτα έτρεξε να υπερασπιστεί το αγόρι. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή είναι η καλύτερη γάτα σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Έβαλαν ένα σκύλο μέσα στο γραφείο κηδειών και άρχισαν να βιντεοσκοπούν - Ο λόγος; Μας έκανε να δακρύσουμε... (Video)

Έβαλαν ένα σκύλο μέσα στο γραφείο κηδειών και άρχισαν να βιντεοσκοπούν, με τον λόγο που το έκαναν θα σας κάνει να δακρύσετε. Λιώσαμε στα γέλια, όταν είδαμε ένα σκυλάκι να προσπαθεί να γαβγίσει για πρώτη φορά. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει γίνει προφανώς viral.

Ο Seger είναι πιστοποιημένος σκύλος θεραπείας, που υιοθετήθηκε από το συγκεκριμένο γραφείο για μια πολύ σημαντική θέση: να παρηγορεί όσους έχουν χάσει κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Στο παρακάτω βίντεο, μια μητέρα έχασε την 21χρονη κόρη της, η παρουσία του Seger όμως στο γραφείο, έκανε τη διαδικασία οργάνωσης της κηδείας του παιδιού της λιγότερη επίπονη, όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο φυσικά.

Αν αυτό το αχνό χαμόγελο στα χείλη της τραγικής μητέρας, όσο μιλάει στον Seger, δεν είναι απόδειξη της καταπληκτικής του επιρροής, τότε δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο σκύλος μπαίνει μόνος του σε ένα λεωφορείο - Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Πόσο συνηθισμένο είναι να βλέπεις ένα σκύλο να μπαίνει μόνος του σε ένα λεωφορείο; Σίγουρα καθόλου αλλά η ιστορία αυτού του σκύλου επιβεβαιώνει τη θεωρία που θέλει τα χαριτωμένα τετράποδα να είναι και πανέξυπνα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος μας αποδεικνύει το βαθμό ευφυίας του, δείτε εδώ τι έκανε ένας σκύλος όταν είδε το φίλο του να πνίγεται.

Η Εκλίψ καθημερινά θέλει τη βόλτα της. Χωρίς όμως κανέναν άλλο αλλά μόνη της. Έτσι παίρνει ένα λεωφορείο που περνάει από ένα πάρκο σκύλων και πηγαίνει μέχρι εκεί για να κάτσει και να παίξει. Και αφού κουραστεί και βαρεθεί, περιμένει το λεωφορείο να έρθει και επιστρέφει πίσω σπίτι της. Και με εισιτήριο φυσικά, που το έχει προσαρμοσμένο στο κολάρο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κηδεμόνας της σκυλίτσας, ο Τζεφ, την πήγε για πρώτη φορά σε αυτό το πάρκο. Αφού έκαναν οι δυο τους τη βόλτα τους, ο Τζεφ θέλησε να καπνίσει. Και πήγε λίγο πιο πέρα. Εκείνη όμως τη στιγμή ήρθε το λεωφορείο. Η Εκλίψ έτρεξε και τον περίμενε στην πόρτα του λεωφορείου για να μπει και εκείνος μέσα.

Η τετράποδη σταρ είναι αγαπητή σε όλον τον κόσμο. Και φυσικά γνωστή στους οδηγούς των λεωφορείων αυτής της διαδρομής. Η αστυνομία μάλιστα δεν έχει αντίρρηση για κάτι τέτοιο, αφού δεν έχουν πρόβλημα οι οδηγοί.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share