Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο τρελό πάρτι με τσιφτετέλι που έγινε ποτέ - «Ξεσήκωσε» το διαδίκτυο με πάνω από 6 εκατ. προβολές

Έπος

4 Ιουνίου 2020 11:53
Το πιο τρελό πάρτι με τσιφτετέλι που έγινε ποτέ - «Ξεσήκωσε» το διαδίκτυο με πάνω από 6 εκατ. προβολές
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Είστε έτοιμοι να δείτε το πιο τρελό πάρτι που έχει γίνει ποτέ με τσιφτετέλι; Το Athensmagazine.gr το βρήκε και σας το παρουσιάζει, με το βίντεο να έχει «ξεσηκώσει» το διαδίκτυο με πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

Το τσιφτετέλι, άλλωστε, είναι ένας χορός αγαπημένος σε αρκετές χώρες, συνηθισμένος στο να φέρνει το κέφι και η παρέα γυναικών, που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο, χορεύει ασταμάτητα και προκαλεί... χαμό στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε.

Μας τρέλαναν, λοιπόν, όλους και σίγουρα θα τρελάνουν κι εσάς με την χαρά και τη διάθεσή τους, όπως έκανε και η νύφη με το τσιφτετέλι της μπροστά στον γαμπρό στο γάμο τους. Τη στιγμή που είδαμε αυτό το βίντεο, δε, οι προβολές βρίσκονταν στις 6.159.536, με 10 χιλιάδες likes.

Δείτε το:

Γυναικάρα χορεύει αργό τσιφτετέλι και "βασανίζει" όλο το αντρικό κοινό

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Μια διάσημη χορεύτρια και ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά όπου όσο ακουγόταν η "Πριγκιπέσσα" εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που "βασάνισε" όλο το αντρικό κοινό κι ακόμη περισσότερο τον Άκη Δείξιμο που τραγουδούσε για εκείνη σε απόσταση... αναπνοής. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η συγκεκριμένη κοπέλα μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε εδώ το αργό και βασανιστικό της τσιφτετέλι:

To τσιφτετέλι κόλαση πασίγνωστης τραγουδίστριας που τρέλανε όλη τη Γερμανία

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε και πάλι να μας καθηλώσει καθώς πραγματοποίησε συναυλία στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας με μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και μας χάρισε ένα ακόμη μοναδικό τσιφτετέλι όπως μόνο εκείνη ξέρει! Όπως ήταν αναμενόμενο δεν καθήλωσε μόνο εμάς αλλά και το κοινό που έμεινε να την κοιτά με ανοιχτό το στόμα και δεν σταμάτησε να τη χειροκροτεί. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μας αφήσει άφωνους με το χορό της, δείτε εδώ τι συνέβη όταν χόρεψε τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε το "κολασμένο" τσιφτετέλι της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share