Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Βούβαλος ήταν πεσμένος στο έδαφος και 15 λιοντάρια τον είχαν περικυκλώσει - Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια σοκάρει... (Video)

Ανατριχιαστικό

4 Ιουνίου 2020 11:36
Βούβαλος ήταν πεσμένος στο έδαφος και 15 λιοντάρια τον είχαν περικυκλώσει - Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια σοκάρει... (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Ένας βούβαλος ήταν πεσμένος στο έδαφος και 15 λιοντάρια τον είχαν περικυκλώσει. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένετε να δείτε αυτό που θα επακολουθούσε.

Ο μελλοθάνατος «αναστήθηκε» σηκώθηκε στα πόδια του και κυνήγησε τα λιοντάρια. Τι απίστευτη ανατροπή της μοίρας! Αυτή δεν είναι η πρώτη μάχη που βλέπουμε με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι, δείτε εδώ τη μονομαχία τριών λιονταριών για την κυριαρχία της αγέλης.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Ύαινες κατασπαράζουν... λιοντάρι - Το έχουν ρίξει κάτω και το τρώνε (Video)

Στη πραγματικότητα μια ύαινα δεν έχει καμία ελπίδα σε μάχη με λιοντάρι, όμως όταν στη μάχη αυτή συμμετέχει όλη η αγέλη; Τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Επίσης, δείτε ένα λιοντάρι να δέχεται επίθεση από 8 λέαινες, με αυτό το οποίο ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε".

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μια αγέλη από ύαινες να επιτίθεται να κατασπαράζουν ένα λιοντάρι.

Λιοντάρι ορμάει σ' ένα μωρό ελέφαντα. Η αντίδραση της μάνας του θα σας κάνει να παγώσετε

Εδώ στο Athensmagazine.gr σας έχουμε συνηθίσει με τρομερά βίντεο από την φύση και μάχες ανάμεσα σ' άγρια ζώα! Σήμερα σας έχουμε την αντίδραση μιας ελεφαντίνας όταν ένα λιοντάρι ορμάει στο μωρό της!

Οι εικόνες δείχνουν ένα λιοντάρι να παρατηρεί την μητέρα και το μωρό της να περπατάνε πριν κάνει την κίνησή του.

Ανατριχιαστική φάση ελέφαντα λιοντάρι

Ξαφνικά, το αιλουροειδές τρέχει προς το μωρό, το οποίο κάθεται δίπλα στην μητέρα του. H 17χρονη μαμά βλέπει το λιοντάρι να πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα και του επιτίθεται για να προστατέψει το μικρό της.

Λιοντάρι ορμάει σε μωρό ελέφαντα

Το λιοντάρι φαίνεται να τρέχει για να ξεφύγει ενώ η μητέρα κατευθύνει το μικρό της σε ένα ασφαλέστερο μέρος. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ελέφαντας εξουδετερώνει ένα λιοντάρι, θυμηθείτε την επική μάχη που κατάφερε να τα βάλει με 14 λιοντάρια.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα (Video)

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την απάντηση:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share