Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο Έλληνα τραγουδιστή με 2.000.000 προβολές μέσα σε 5 ημέρες! (video)

Σαρώνει στο διαδίκτυο!

4 Ιουνίου 2020 09:48
Το βαρύ ζεϊμπέκικο Έλληνα τραγουδιστή με 2.000.000 προβολές μέσα σε 5 ημέρες! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Athensmagazine.gr είστε λάτρεις των... ζεϊμπέκικων και το έχετε αποδείξει μέσα από τα... cliks σας, όπως και σε εκείνο με το ιστορικό χορό Έλληνα Πρωταθλητή!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σας παρουσιάσουμε το νούμερο ένα ζεϊμπέκικο στο ελληνικό ίντερνετ τις τελευταίες 5 μέρες!

Συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου στην επίσημη σελίδα του στο Youtube ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε το νέο του τραγούδι "Αθήνα" και έγινε αμέσως viral! Μάλιστα μέσα σε ελάχιστες ημέρες έχει σημειώσει πάνω από 2.000.000 views με τον αγαπημένο τραγουδιστή εκτός από την φωνή του να μας δείχνει και το ταλέντο του στον χορό!

Δείτε το video clip του τραγουδιού και το απίθανο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που "έγραψε ιστορία"

Πασίγνωστος αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, χόρεψε πριν χρόνια ένα ζεϊμπέκικο και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρήσει.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Ο ηθοποιός, στην εκπομπή "Πρωινός καφές" όταν ακόμη την παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ένα ζεϊμπέκικο που συζητιέται μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο με το βαρύ ζεϊμπέκικο του ηθοποιού:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share