Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αναπηρική καρέκλα νεκρού άνδρα να κινείται μόνη της - Θα σας ανατριχιάσει όταν το δείτε

Πιστεύουν ότι το έκανε το φάντασμά του

3 Ιουνίου 2020 15:25
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αναπηρική καρέκλα νεκρού άνδρα να κινείται μόνη της - Θα σας ανατριχιάσει όταν το δείτε

Το προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτο, όταν οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αναπηρική καρέκλα ενός νεκρού να κινείται μόνη της! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Πιστεύεται ότι η καρέκλα χρησιμοποιήθηκε από το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, όταν πέθανε στο νοσοκομείο στο Ούντον Τάνι, στη βόρεια Ταϊλάνδη. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε ένα γραφείο, όταν κάμερα κατέγραψε το βράδυ να μετακινούνται οι καρέκλες και ανοιγοκλείνουν τα συρτάρια και οι πόρτες.

Το βίντεο από τις 23 Μαΐου δείχνει ότι η αναπηρική καρέκλα κυλά μόνη της αργά από τη μια γωνία στην άλλη, προχωρώντας προς τα εμπρός σε μια ράμπα. Σε ένα σημείο, η αναπηρική καρέκλα (και πιθανώς το «φάντασμα») φαίνεται να κινείται προς τα πίσω, πριν σταματήσει κοντά στο σημείο εκκίνησης. Το παράξενο περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στους εργαζομένους του νοσοκομείου όταν βρήκαν την αναπηρική καρέκλα εκτός θέσης το επόμενο πρωί.

Ο Τανασάκ Παγκντεούνατ, διευθυντής του τοπικού νοσοκομείου Ban Kham Doung επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα, που κανείς δεν θα μπορούσε να ελέγξει.

Είπε: «Ήταν μια θυελλώδη νύχτα και πιστεύουμε ότι η αναπηρική καρέκλα μπορεί να μεταφέρθηκε από τον αέρα». Ο Τανασάκ πρόσθεσε ότι την δώρησε ο πρώην ιδιοκτήτης της, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο.

Είπε: «Παρόλο που ο άνεμος μπορεί να φυσούσε την καρέκλα, σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε μια βουδιστική ιερή τελετή για να κάνουμε προσευχές και να σεβαστούμε το πνεύμα του πρώην ιδιοκτήτη, ώστε να είμαστε ασφαλείς».

Κάμερα κατέγραψε UFO κατά την εκτόξευση του SpaceX - Παρατηρήστε το καλύτερα

Μερικοί άνθρωποι που παρακολούθησαν τη εκτόξευση του SpaceX πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει εξωγήινους, στο διάστημα. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Η ιστορική εκτόξευση πραγματοποιήθηκε εχθές, μιας και δεν έγινε την ημέρα που αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ορισμένοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει κάποια UFO σε διάφορα σημεία, με ένα άτομο να μοιράζεται ένα κλιπ από την εκτόξευση στο Twitter, γράφοντας: "Είδατε το #ufo στην κάμερα σήμερα .... . Παρακολουθήστε αυτό !Μόλις το είδαμε! #SpaceLaunchLIVE #SpaceX. "

Ένα άλλο tweet: "Είδα τουλάχιστον 3 διαφορετικά UFO κατά τη διάρκεια της εκκίνησης #SpaceX."

Ο ειδικός των UFO, Πέντρο Ραμίρεζ, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: "30 Μαΐου 2020. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δύο UFO κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης, το πρώτο από αυτά μπορεί να παρατηρηθεί πολύ κοντά στη στρατόσφαιρα, και το δεύτερο φαίνεται να είναι πιο κοντά στο διαστημόπλοιο, ωστόσο, εξακολουθούμε να ελέγχουμε το υλικό που τραβήχτηκε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share