Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Αρκούδα πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει

Πήγε να το κλέψει;

3 Ιουνίου 2020 14:44
Αρκούδα πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει
Από Δανάη Πάλμου

Εάν αφήσετε ποτέ το αυτοκίνητό σας χωρίς επίβλεψη σε μια δασώδη περιοχή και δείτε μια αρκούδα να πλησιάζει, βάλτε τις φωνές. Αποδεικνύεται ότι είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Ενώ δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτήν την κατάσταση, για να ξέρω πώς θα αντιδρούσα, βλέπουμε μια ομάδα φίλων στο βίντεο να έχουν τρομοκρατηθεί, όταν μια περίεργη αρκούδα πηγαίνει προς την ασημένια Mercedes τους. Σε αντίθεση αυτό το 12χρονο αγόρι παρέμεινε ψύχραιμο, όταν άρχισε να τον κυνηγάει μια αρκούδα, για αυτό και η αντίδραση εξαρτάται από το άτομο.

Οι φίλοι μαγνητοσκοπούσαν το βίντεο από την κορυφή ενός λόφου, και παρατήρησαν το πλάσμα καθώς περνούσε μέσα από το δάσος.

Μία από τις γυναίκες φάνηκε να αισθάνεται ότι κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί καθώς ακούγεται να ρωτά έναν άλλο φίλο: «Είστε σίγουροι ότι έχετε κλειδώσει την πόρτα;» Η απάντησή τους ήταν ακατανόητη, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι ήταν ανοιχτή. Τότε άρχισαν να φωνάζουν...

Ένας άντρας προτείνει στον ιδιοκτήτη της Mercedes να «τρέξει και να κλείσει [την] πόρτα» προτού φτάσει η αρκούδα, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είχαν χρόνο για αυτό καθώς το πλάσμα περπάτησε προς το αυτοκίνητο και σηκώθηκε στα δύο του πόδια, για να δει μέσα από το παράθυρο.

Τράβηξαν την προσοχή της αρκούδας, η οποία γύρισε να κοιτάξει την ομάδα με ένα βλέμμα, που θα μπορούσε να προκαλέσει μόνο σύγχυση. Φαίνεται σαν να προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητο, και για καλή τους τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αφού δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αγριεμένη αρκούδα κυνηγάει ένα ποδηλάτη - Το βίντεο από την κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει

Κανείς δεν περίμενε πως μια απλή βόλτα στο βουνό με τα ποδήλατα θα κατέληγε σε κάτι τόσο τρομακτικό. Όλοι πάγωσαν όταν είδαν μια αγριεμένη αρκούδα να κυνηγάει τον έναν εκ των δύο ποδηλατών. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα βίντεο με πρωταγωνιστή μια αρκούδα βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης επιτέθηκε σε μια αρκούδα.

Ο ένας ποδηλάτης είχε στο κράνος του δεμένη μια κάμερα και κατέγραψε καρέ καρέ την στιγμή που ο φίλος του ανεβάζει ταχύτητα και προσπαθεί να γλιτώσει. Ευτυχώς, η αρκούδα κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Επίσης, βλέπουμε τον ποδηλάτη που κυνηγάει η αρκούδα να σταματάει, κάτι που μάλλον ήταν καλό, καθώς το μονοπάτι που είχε μπροστά του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αρκούδα.

Δεν είναι ξεκάθαρο το τι έκανε την αρκούδα να εξαφανιστεί, αλλά ίσως ήταν τα ουρλιαχτά του ποδηλάτη. Σίγουρα, είναι μια βόλτα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share