Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το ιστορικό ζεϊμπέκικο Έλληνα αθλητή μετά την κατάκτηση του χρυσού - Θα "μείνετε"

Ένα διαφορετικό ζεϊμπέκικο

3 Ιουνίου 2020 14:06
Το ιστορικό ζεϊμπέκικο Έλληνα αθλητή μετά την κατάκτηση του χρυσού - Θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζεϊμπέκικο που έγραψε ιστορία είχε χορέψει ο Λευτέρης Πετρούνιας, με αφορμή το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε. Θαυμάστε τον!

Με το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Δε πάω πουθενά» γιόρτασε την νίκη του ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών», μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής σε ελληνικό εστιατόριο στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ.

Τη βραδιά του εορτασμού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου διοργάνωσε το ομογενειακό περιοδικό «Greek Vision», για να τιμηθεί όλη η αποστολή. Να σημειωθεί ότι χρυσός βγήκε και στη Μελβούρνη τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Ήταν εκεί όλα τα μέλη της αποστολής μαζί για να γιορτάσουν το μετάλλιο. Ο προπονητής του πρωταθλητή ο Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Βασιλειάδης και φυσικά ο χρυσός μας ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.

Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, να χορεύει ζεϊμπέκικο με την ψυχή του, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στην κυριολεξία τούμπες στον αέρα!

Δείτε το βίντεο

Ζωή Λάσκαρη: Το βαρύ ζεϊμπέκικο της ηθοποιού με τις 1.500.000 προβολές στο διαδίκτυο

Ζωή Λάσκαρη: To ζεϊμπέκικο που χόρεψε η αγαπημένη ηθοποιός και έμεινε στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου!

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά το βίντεο στο Youtube μετράει περίπου 1.500.000 προβολές στο διαδίκτυο, ξεπερνώντας και εκείνο μιας άλλης γυναίκας φωτιά στον Σπύρο Παπαδόπουλου.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Η Ζωή ήθελε να…»: Αποκάλυψη – φωτιά από τον Γκλέτσο για τη Ζωή Λάσκαρη

Λίγο μετά το σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη «Ψίθυροι καρδιάς», που τον καθιέρωσε, ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Τότε γνώρισε την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, τη 19χρονη Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου.

Ο έρωτάς τους αποδείχτηκε κεραυνοβόλος και ο γάμος τους αποφασίστηκε εντός τριών μηνών. Τον Αύγουστο του 1998 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Πόρτο Ράφτη και έγινε ένα γαμήλιο γλέντι που άφησε εποχή, με την Ζωή Λάσκαρη να χορεύει ζεϊμπέκικο και τον Απόστολο να της χτυπάει παλαμάκια.

«Κάναμε τρελή παρέα και οι τρεις. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις ατέλειωτες στιγμές που ζούσαμε όταν τσιγκλούσαμε εγώ και ο Αλέξανδρος τη Ζωή κι εκείνη άρχιζε να μας βρίζει. Και ομολογώ ότι εγώ και ο Αλέξανδρος το γλεντάγαμε» είπε στην Espresso και συνέχισε:

«Η Ζωή ήθελε να μιλάει για την πορεία της και όσα είχε βιώσει. Για να ανοιχτεί, όμως, έπρεπε, με έναν διαφορετικό τρόπο, να την πιέσεις για να της τα βγάλεις. Και έπρεπε να σε ξέρει καλά.

Μιλούσε και δάκρυζε, ας πούμε, για τον Δαλιανίδη, που την καθιέρωσε. Λάτρευε τον Τόλη Βοσκόπουλο, για τον οποίο έλεγε μόνο καλά λόγια. Όταν κάναμε παρέα, λοιπόν, την πειράζαμε. Και εκεί πραγματικά μας έπαιρνε ο διάολος και μας σήκωνε με τον Αλέξανδρο».

Ανακατευόταν η Ζωή Λάσκαρη στα προσωπικά τους, όταν ήταν παντρεμένος με την κόρη της; «Ούτε κατά διάνοια. Μας έλεγε: “Βρείτε τα μόνοι σας. Αύριο, που εσείς πάλι θα είστε μαζί, φίλοι κ.λπ., εγώ θα είμαι η κακιά;” Ήταν πολύ έξυπνος άνθρωπος και πολύ μπροστά από την εποχή της. Και επίσης ήταν μια προσωπικότητα που είχε ανέβει με πολύ μεγάλη δυσκολία τα σκαλοπάτια για να γίνει σταρ. Τη Λάσκαρη την είχε λατρέψει ο κόσμος για πολλές δεκαετίες. Δεν ήταν απλά μια ηθοποιός του παλιού κινηματογράφου που πέρασε. Λατρεύτηκε όπως η Αλίκη, όπως η Τζένη».Παρ' όλα αυτά πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είδε μια κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στη Ζωή Λάσκαρη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ το λόγο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share