Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιαγιά 102 χρονών πάει να φυσήξει τα κεράκια όταν...Αυτό που συνέβη θα σας κάνει να δακρύσετε

Θα "κλάψετε"

1 Ιουνίου 2020 13:25
Γιαγιά 102 χρονών πάει να φυσήξει τα κεράκια όταν...Αυτό που συνέβη θα σας κάνει να δακρύσετε

Η γιαγιά γιόρτασε τα γενέθλιά της, και ενώ προσπάθησε να σβήσει το κεράκι στην τούρτα της... έγινε κάτι που θα σας κάνει να "δακρύσετε".

Η Λουίζ Μπονίτο είναι η πιο δημοφιλής γιαγιά στο διαδίκτυο και χαρίζει ατελείωτο γέλιο σε όσους βλέπουν το βίντεο των γενεθλίων της. Η γλυκιά γιαγιά που ζει στο Κονέκτικατ γιορτάζοντας τα 102α γενέθλια με τους αγαπημένους τους ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια της, όταν συνέβη το αναπάντεχο, όπως συνέβη και σε αυτή τη γιαγιά εδώ όταν συνάντησε ένα φίδι.

Φύσηξε τόσο δυνατά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να της φύγει η μασέλα. Το γέλιο της μετά το ατύχημα είναι η χαρά της ζωής.

Όταν πήγαινε στη γιαγιά του της ζητούσε μερικά ψιλά για να... - Θα δακρύσετε με αυτό που έγινε

Αυτή η κοπέλα ζητούσε από τη γιαγιά της κάθε φορά που την έβλεπε λίγα ψιλά για να πάρει κάτι. Αυτό που έκανε στο τέλος θα σας αφήσει άφωνους.

Την τελευταία νύχτα που πέρασε η Μισέλ Ντούγκλας με την αγαπημένη της γιαγιά, της ζήτησε να της στέλνει μικρά δώρα «από τον ουρανό.» Τώρα, τα βρίσκει στα πιο παράξενα μέρη. Η Μισέλ γεννήθηκε στα 39α γενέθλια της γιαγιάς και αυτή ήταν η αρχή της στενής τους σχέσης. Οι δυο τους κατάφεραν να γιορτάσουν 45 γενέθλια μαζί!

Με τα χρόνια, πήγαιναν σε κατασκηνώσεις, στα μαγαζιά και έπαιζαν πολλά παιχνίδια, αλλά η Μισέλ θυμάται περισσότερο τις απλές στιγμές. «Οι αγαπημένες μου στιγμές με την γιαγιά ήταν όταν καθόμασταν και απλά μιλούσαμε. Είτε από κοντά, είτε από το τηλέφωνο, μιλούσαμε για τα πάντα.»

Η Μισέλ πάντα ήξερε πως η γιαγιά της θα την φρόντιζε, αλλά έμαθε το πόσο όταν ο παππούς της της είπε για τις θυσίες που είχε κάνει. Η Μισέλ είχε πάθει πνευμονία όταν ήταν μόλις 10 ετών και παραλίγο να πεθάνει.

Η οικογένεια συνείσφερε για να προσλάβουν μία νοσοκόμα στο σπίτι να την φροντίζει. Ο παππούς της είπε μετά από πολλά χρόνια πως η γιαγιά δούλευε τριπλές βάρδιες στο μαγαζί που δούλευε για να πληρώνουν την νοσοκόμα.

Many of you know my penny stories and the significance of them. When my Nana started to get too sick to stay alone, I...

Posted by Michelle McDougal on Saturday, December 2, 2017

Οι δυο τους είχαν μία εκπληκτική σχέση αλλά ο κόσμος της Μισέλ κατέρρευσε όταν έμαθε πως η γιαγιά της είχε καρκίνο. Μετά από δύο χρόνια, οι γιατροί της είπαν πως τελικά τον είχε νικήσει!

Η οικογένεια ανακουφίστηκε αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Μετά την υποτροπή, η θεραπεία δεν είχε πια αποτέλεσμα. Η Μισέλ κατάφερε να ζήσει μερικές ακόμα «ήρεμες στιγμές» με την γιαγιά της που τόσο αγαπούσε.

Λίγο πριν το τέλος της, η Μισέλ κοίταξε την γιαγιά της και είπε: «Γιαγιά, όταν πας στον παράδεισο σε παρακαλώ να μου στέλνεις πολλές πέννες για να ξέρω πως είσαι κοντά.»

Εκείνη γέλασε και συμφώνησε. Πέθανε δύο μέρες μετά. Από τότε, η Μισέλ έχει βρει εκατοντάδες πέννες, κάποιες, στα πιο παράξενα σημεία. Θα συγκινηθείτε με αυτό που έκανε, όπως και με αυτή εδώ την φωτογραφία που τράβηξαν δυο ηλικιωμένοι, πριν ένας φύγει για πάντα μακριά.

Τι έκανε;

Κάθε φορά που βρίσκει ένα νόμισμα, το σηκώνει και ευχαριστεί την γιαγιά της. Τις έχει κρατήσει όλες σε ένα γυάλινο βάζο.

Ήξερε πως ήθελε να βρει έναν τρόπο να τα δείχνει και 4 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Μισέλ σκέφτηκε τον τέλειο τρόπο. Ο άντρας της την βοήθησε να πάρει μία σανίδα και να κολλήσει πάνω της τα νομίσματα σε σχήμα καρδιάς.

Μετά, βρήκε μία κάρτα της γιαγιάς, σκάναρε την υπογραφή της και τύπωσε τις λέξεις πάνω στην σανίδα. Ακόμα βρίσκει νομίσματα μέχρι σήμερα και κάθε φορά χαμογελάει και ευχαριστεί την γιαγιά της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share